Johnny Dertien Evenement Videograaf Zaandam
Johnny Dertien Evenement Videograaf Zaandam 13 Logo
  • J13 Videografie Zaandam - Nederland - Contact 0

Introductie Erik Ruigwaard van Beach Bastards MTB shopVoor het Koerspret-Beach Bastards beach mountainbike team filmde ik een korte introductie van Erik Ruigwaard. Erik is eigenaar van de Beach Bastards mountainbike bike shop in Egmond en is manager van het Koerspret-Beach Bastards mountainbike beachrace team. In deze korte video verteld hij wat hij zoal voor het team betekend. Voor, tijdens en na de Beachrace. "Nou, zet maar aan dat ding!"

Muziek komt van Storyblocks.

Koerspret Heroshot TryoutHet is belangrijk om af en toe eens uit de conformzone te stappen een eens iets nieuws te proberen. Deze week pakte ik mijn #greenscreen en zette daar een flesje Koerspret voor. Snel de planetenspuit er over en filmen maar. Met de beelden maakte ik dit heroshot. Gaan we dit terug zien in een volgende videoproductie?

Mountainbike Beach Battle 2019 - Evenement VideoVideo verslag van de 6e Subaru MTB BeachBattle op het strand van Wijk aan Zee. De mountainbikers starte op de stadsweide waarna er 5 rondes werden gereden op het strand van Wijk aan Zee. Een spannend parcours met een MTB trip over de Noordpier.

Opname Locatie:
Wijk aan Zee

Opname Datum:

25 november 2019

Opdrachtgever:
Subaru BeachBattle Wijk aan Zee

Videografen zijn geen fotografen - Info


Ik krijg als videograaf regelmatig de vraag of ik ook wat foto's kan maken gedurende de dag. Natuurlijk wil ik wel, maar een video schieten is iets anders dan een foto maken. Probeer je met een foto een verhaal te vertellen, met video doe je precies het omgekeerde. Het verhaal wordt ondersteund met beeld. Een goede foto laat het verleden, het heden en de toekomst zien. Met video heb je daar 3 shot's voor nodig. Het speelveld is misschien wel hetzelfde, het spel wordt alleen anders gespeeld.

The Robert Rodriguez 10 Minute Film SchoolWil je een filmmaker worden? Fout! Je bent een filmmaker! Het is vandaag de dag een fluitje van een cent om video's te maken. Dus laat je niet meer tegen houden en ga er voor. Leer het van de meester Robert Rodriguez.

Ik doe mijn best om GEEN cookies te plaatsen. Maar deze website gebruik Vimeo Video voor de video opslag en heeft misschien nog wat oude YouTube, Google of Twitter rommel op de achtergrond draaien.