Recent Articles

Protest Nederland Snowboard en Freeski Team in Snowpark Laax

november 16, 20170 Comments

Tijdens het NK Snowboard en Freeski had ik een korte sessie met net Nederlandse Protest Snowboard en Freeski team. Video staat al een tijdje op de Protest Facebook pagina… nu ook in mijn eigen feed. Riders in deze video: Mee van Lierop, Mees Oostdijk, Jurian Luyten en Lucas Uitendaal Muziek uit de video van Audioblocks.

Continue Reading »

Mountainbike Benelux Cup – Finale Sittart Dag 1

november 16, 20170 Comments

Laatste stop van de MTB Benelux Cup in Sittard. Mooie dag waarbij het voor sommige klasses een spannende strijd werd. Wie wint er de MTB Benelux Cup. Is het Lukas Malezsewki, Niek Hoornsman of Perry de Wit? Voor alle uitslagen ga je naar de MTB Benelux Cup Facebook Pagina. Muziek in deze video komt van […]

Continue Reading »

Mountainbike Benelux Cup – Zoetermeer Dag 2

november 16, 20170 Comments

Weer een super dag op het mountainbike parcours rondom SnowWorld tijdens de SsangYong MTB Benelux Cup. Vandaag waren de Junioren, de Elite dames en de Elite heren aan de beurt. Muziek in deze video komt van AudioBlocks Voor alle uitslagen ga je naar de MTB Benelux Cup Facebook Pagina.

Continue Reading »

Wakeboard Railbattle bij Burnside Cablepark – iBOARDCAST #401

september 3, 20170 Comments

De wakeboard wedstrijd van het jaar waar wij altijd weer naar uitkijken is de Liquid Force Railbattle, Powered by GoPro 2017 bij Burnside Cablepark. Dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en de rail was langer dan ooit. Een monster van 24 meter lang lag er voor de wakeboarders klaar in het water. Muziek in […]

Continue Reading »

Mountainbike Benelux Cup – Zoetermeer Dag 1

augustus 28, 20170 Comments

Op de eerste dag van de Mountainbike Benelux Cup in Zoetermeer stonden de Amateurs, Mannen junioren en de Masters aan de start. Het was spannend om te zien welke rijder er als eerste over de finish lijn reed.

Continue Reading »

Weer omhoog lopen – MTB Benelux Cup 5 – Vlog #030

augustus 23, 20170 Comments

Voor de vijfde stop van de MTB Benelux Cup waren wij naar Kluisbergen gereden. Een vijf kilometer lang mountainbike parcours rond de Kluisberg. Normaal kan ik als filmer tussendoor steken en zo al mijn shots maken. Deze keer liep het iets anders. Kijk mee!

Continue Reading »

Mountainbike Benelux Cup – Kluisbergen

augustus 21, 20170 Comments

De 5e stop van de Ssangyong MTB Benelux Cup was in Kluisbergen België. Alle wedstrijden waren op 1 dag. Flink veel actie dus! Kijk mee naar de beelden. Voor alle uitslagen ga je naar de MTB Benelux Cup Facebook Pagina.

Continue Reading »

Mountain Bike Benelux Cup – Houffalize dag 2

augustus 7, 20170 Comments

Op de tweede dag van de MTB Benelux Cup was het o.a. tijd voor de Elite heren en dames om zich te melden bij de start. Zouden zij minder moeite hebben met dit zware parcours?

Continue Reading »

Mountain Bike Benelux Cup – Houffalize dag 1

augustus 3, 20170 Comments

De vierde stop van de SsangYoung MTB Benelux Cup in #Houffalize België. De renners troffen vandaag een technisch parcours in wel één van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen. Aan de start stonden de amateurs en de masters om uit te maken wie er het snelste…. en het slimste dit parcours kon bedwingen.

Continue Reading »

NK Windsurf Salom 2017 – Finals Scheveningen

juli 2, 20170 Comments

De finale van het NK Windsurf Slalom 2017 op het strand van Scheveningen. Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus Muziek van http://www.audioblocks.com XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events

Continue Reading »

Back to Top