Heb je dat gefilmd? - VLOG 050

Deze week ging de geplande fietstocht naar een skateparkje niet door. Maar toch sta ik vandaag bij Burnside Skatepark om samen met de familie een dag je te gaan skateboarden. Wat een mooi moment om mijn nieuwe camera, de Black Magic Pocket Cinema Camera 4K #bmpcc4k uit te proberen. 

Eerst bouwen we de camera op met o.a. een Swit 4K HDMI Monitor met een Baxxtar Pro Accu. Deze accu voorziet de monitor EN de camera van stoom. Dit alles monteer ik op een Smallrig Cage. Als lens gebruik in mijn 12 tot 60 mm Lumix Kit lens die normaal op mijn Panasonic G7 zit.

De camera werkt lekker en na een klein uurtje heb ik aardig wat beelden geschoten die we later gaan editen. Wij gaan nu eerst naar de volgende stop van onze tour: Burnside Cablepark.

Alles wat je als wakeboarder kan wensen is te vinden bij Burnside Cablepark. Er liggen meer dan genoeg obstakels in het water. Niet alleen geschikt voor de hardcore wakeboarder maar ook beginners kunnen hier goed hun eerst jumps maken over de schansen. Dat dat niet altijd even goed gaat demonstreert mijn oudste zoon die vol op zijn ribben op de hoge rail valt. Gelukkig vangt zijn zwemvest de grootste klap op en is zijn eerst vraag als hij weer boven water komt: "heb je dat gefilmd?"

Natuurlijk had ik dat. Maar niet met mijn BMPCC4K maar gewoon met mijn VLOG camera. Dit was dan ook meteen het laatste beeld wat ik op deze dag schiet. Kijk deze vlog naar de beelden die ik geschoten heb met mijn nieuwe Black Magic Camera.

Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio


Lees mijn review van de Black Magic Pocket Cinema Camera 4K hier.

VLOG 50 van Johnny 13 - Heb je dat gefilmd

Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!