110 Km Fiets Challenge - VLOG 048

“Hey Johnny, je zegt in je vorige vlog wel zo lekker "hij moet nog maar 100 km fietsen" maar heb jijzelf al eens 100 km gefietst?” vroeg Joke van der Ploeg mij een week geleden. Het antwoord op deze vraag was nee. Ik maak heel veel fietsvideo’s maar zelf zit ik nooit op de fiets. Tijd voor een rondje door Noord Holland. Joke had een mooie fietsroute uitgezet door Waterland en West-Friesland. Voordat we op de fiets stapten, eerst nog een fietshelm op!


De fietsroute bracht ons eerst naar Marken. Deze omgeving is zo mooi, dat het onmogelijk was om niet te stoppen en wat beelden te schieten, wat het voor een videomaker lastig maakt om lange afstanden te fietsen. Daarna stapten we weer op de fiets richting Volendam.


In Volendam passeren we het 50 km punt. Ik wist dat ik 50 kilometer in de benen had en vanaf dit punt is alles extra. We fietsen naar het verste punt van de route.


Na een korte pauze in Edam, bereikten we Warder een klein dorpje, aan het Markermeer. Dit dorpje markeerde het 70 km punt. Nu was er nog maar één doel: terug naar de studio fietsen. Trapsgewijs fietsten wij via Noord- en Middenbeemster, de Rijp, West Grafdijk zo weer de Zaanstreek in. Maar toen waren we er nog niet. Er moesten nog 20 zware kilometers gefietst worden totdat het doel van 100 km gehaald was.


Op de spoorbrug over de Horenselijn was het eindelijk zo ver: 100 km. Het doel was gehaald! Nog 6 extra kilometers terug naar de studio. En die 6 vielen zwaar, heel zwaar. Vier en half uur nadat wij bij de studio wegreden, stonden we er weer. Nog even een outro opnemen op de vlog camera en dan snel omkleden.


Laat even weten wat je van deze video vindt. Kijk naar de video, like en deel hem met je vrienden. Volg Joke van de Ploeg op Instagram zodat je op de hoogte blijft van haar avonturen.


Ga naar buiten, blijf creatief.Muziek van deze video komt van Storyblocks.

Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!