NK Windsurf Slalom - Vlog 044

Het filmen van een evenement op het water zorgt altijd voor wat extra uitdagingen. Zeker als de windsurfers ver uit de kant varen. Je moet dan wel wat bedenken om ze dan toch goed in beeld te krijgen. Eén ding wat je kan doen is met de jury boot meevaren. Hoe gaaf is dat? 
Muziek in deze video komt van Soundstripe.

NK Windsurf Slalom 2019

Evenement video van het Nederlands Kampioenschap Slalom Windsurfen op het strand van Almere.

Drone videografie op sport evenementen

Een sport evenement is een mooi onderwerp voor drone videografie. Er zijn wel een aantal lastige punten. Je moet je drone de lucht in sturen ook al is het weer niet zo mooi. Bij een aantal sport evenementen is "slecht drone weer" zelf noodzakelijk. Een NK windsurfen kan je niet organiseren als er geen wind staat. Maar met teveel wind kan je niet vliegen met een drone. Gelukkig lukt het altijd om wel een oplossing te vinden en probeer ik altijd wel wat drone beelden in de video op te nemen.


NK Windsurf Slalom - Vlog 037Het leek er lang op de het Nederlands Kampioenschap Windsurf Slalom niet door kon gaan door het gebrek aan wind. Gelukkig stak er nog net op tijd een stevig briesje op. Er werden snel plannen gemaakt om te proberen in ieder geval 1 wedstrijd te surfen. Voor Johnny 13 betekend dit vooral opletten.

NK Windsurf Salom 2017 - Finals ScheveningenDe finale van het NK Windsurf Slalom 2017 op het strand van Scheveningen.
Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus

Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!