Mountainbike Strandrace Scheveningen 2019


MTB Strandrace over het strand van Scheveningen. Gestart werd er op de boulevard voor het Kurhaus om vervolgens richting de haven te racen. De mountainbikes hadden vervolgens een rit van 10 kilometer voor de boeg. In Katwijk was er een zeer technisch gedeelte waarna de mountainbikers weer terug moesten rijden naar Scheveningen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Mountainbike Beach Battle powered by Subaru


De Subaru BeachBattle 2019 op het strand van Wijk aan Zee. De start is op de stadsweide in het dorp om vervolgens 5 ronden over het strand te rijden. Natuurlijk wordt er ook een rondje over de Noordpier gefietst.
De besten Mountainbikers stonden er aan de start van deze Mountainbike Battle. Wie is de beste renner van de dag, wie heeft als eerste de vijf ronden afgelegd.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder


Ongeveer 1000 mountainbikers stonden er op 27 oktober 2019 klaar aan de start van de langste en zwaarste mtb strandrace van de Nederland. De Buff Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder. In deze video zien we hoe Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Jasper Ockeloen de aanval openen op de eerste plaats. Welke mountainbiker komt als eerste over de finish en heeft deze loodzware 80 kilometer als snelste MTB renner volbracht.
Kijk naar deze evenement video van Johnny 13 en je weet het.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Nederlands Kampioenschap Mountainbike Strandrace 2019

De beste Mountaibike Beachracers stonden paraat op het strand van Rockanje voor het NK MTB Strandrace van 2019. Er stonden drie ronden van 18 kilometer over een uitdagend strand te wachten. Door het mooie weer maakte de strandbezoekers deze wedstrijd extra moeilijk.Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio

Video Verslag Mountainbike Strandrace - Renesse 2019


De zwaarste Mountainbike beachrace van het MTB winter seizoen 2018 / 2019. Er stond een stevige wind op het strand van Renesse en af en toe was er een regenbui. De strandrace mountainbike renners moesten 2 volle ronden van 36 kilometer rijden op het zware Zeeuwse strand.

Kijk voor de volledige uitslag op de website van de KNWU of de MTB Beachrace.

Muziek in deze video komt van Audioblocks

MTB Beachrace Noordwijk 2019

Vreselijk slecht weer op het strand van Noordwijk voor de MTB Beachrace 2019. Toch stonden er meer dan 500 mountainbikers aan de start voor een zware race. Achterin een Toyota Pickup truck schoot ik deze evenement video.Video in deze video komt van Storyblocks Audio.

UEC MTB Strandrace 2018 - Scheveningen

Meer dan 500 mountainbikers stonden er op het strand van Scheveningen voor het Europees Kampioenschap MTB Beachrace. Achterin een nieuwe Mercedes Pick Up truck volgde ik de 3 kopgroepen met daar in o.a. Roy Beukers, Frans kampioen Benoit Daeminck, Bram Imming, Richard Jansen, Bram Rood en Lars Boom. Bij de vrouwen ging de in de slotfase van de MTB strandrace tussen Pauliena Rooijakkers en Riejanne Markus. Er stond een stevige wind en af een toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit was weer een mooie race.

Johnny 13 Evenement Videografie

Europees Kampioenschap MTB Beachrace 2018 - PROMOOp zondag 9 december is het weer zo ver. Het Europees Kampioenschap Mountainbike Beachrace op het strand van Scheveningen. De organisatie wilde graag een promo video voor op Facebook en Instagram. Er moest dus een korte pakkende video komen waarin het in de eerste 3 seconden duidelijk was wat het doel van de video was. Gebruik makend van de footage die ik de voorgaande jaren schoot voor de evenement video maakt ik deze promo.

Muziek in deze video komt van Audioblocks.

140 KM Strandrace - VLOG:38Kijk mee bij de langste en zwaarste mtb mountainbike strandrace van Nederland: Hoek van Holland - Den Helder. Meer dan 1000 mountainbikers stonden er klaar voor deze lange koers over de stranden van o.a Katwijk, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en Castricum. Een mooi zonnetje zorgde voor mooie plaatjes en een korte stop op de pond van IJmuiden maakte het verhaal een stuk leuker.

Muziek in deze video via Audioblocks.
Meer info over de MTB Beachrace op Facebook.

De zwaarste MTB Beachrace van Nederland - Hoek van Holland - Den HelderDe langste MTB STrandrace van Nederland (en misschien wel in de hele wereld) is de race Hoek van Holland - Den Helder. Dit jaar stonden er bijna 1000 Mountainbike strandracers op het strand van HvH voor een mooie mountainbike tocht over de stranden van Zuid en Noord Holland.

Muziek ik deze video komt van Audiobocks by storyblocks

Videografie door Johnny 13

Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!