Dit gaat niet samen! - Vlog 52 Ik had een heleboel plannen voor mijn zaterdag. Fietsen, skateboarden, nieuwe microfoon testen en een sessie met een oude vriend. Vol goede moed stapte ik op de fiets richting het nieuwe skatepark van Amsterdam op het Zeeburgereiland. Maar na een korte sessie in de pool viel de regen met bakken uit de lucht.

Beats in deze video komen van Storyblocks Audio. 

BMX video: 170 BMX-ers gaan los in Amsterdam Noord

Heb je dat gefilmd? - VLOG 050

Deze week ging de geplande fietstocht naar een skateparkje niet door. Maar toch sta ik vandaag bij Burnside Skatepark om samen met de familie een dag je te gaan skateboarden. Wat een mooi moment om mijn nieuwe camera, de Black Magic Pocket Cinema Camera 4K #bmpcc4k uit te proberen. 

Eerst bouwen we de camera op met o.a. een Swit 4K HDMI Monitor met een Baxxtar Pro Accu. Deze accu voorziet de monitor EN de camera van stoom. Dit alles monteer ik op een Smallrig Cage. Als lens gebruik in mijn 12 tot 60 mm Lumix Kit lens die normaal op mijn Panasonic G7 zit.

De camera werkt lekker en na een klein uurtje heb ik aardig wat beelden geschoten die we later gaan editen. Wij gaan nu eerst naar de volgende stop van onze tour: Burnside Cablepark.

Alles wat je als wakeboarder kan wensen is te vinden bij Burnside Cablepark. Er liggen meer dan genoeg obstakels in het water. Niet alleen geschikt voor de hardcore wakeboarder maar ook beginners kunnen hier goed hun eerst jumps maken over de schansen. Dat dat niet altijd even goed gaat demonstreert mijn oudste zoon die vol op zijn ribben op de hoge rail valt. Gelukkig vangt zijn zwemvest de grootste klap op en is zijn eerst vraag als hij weer boven water komt: "heb je dat gefilmd?"

Natuurlijk had ik dat. Maar niet met mijn BMPCC4K maar gewoon met mijn VLOG camera. Dit was dan ook meteen het laatste beeld wat ik op deze dag schiet. Kijk deze vlog naar de beelden die ik geschoten heb met mijn nieuwe Black Magic Camera.

Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio


Lees mijn review van de Black Magic Pocket Cinema Camera 4K hier.

VLOG 50 van Johnny 13 - Heb je dat gefilmd

Dit was vet! - Vlog 039Hoe creëer je een gevoel van "Dit was vet, dit was epic..." Met alleen beeld kom je er niet. Soms zegt geluid meer dan alleen een beeld. Dus het editen van geluid is net zo belangrijk als het editen van beeld. Kijk mee als ik in mijn studio mijn laatste skateboard video edit.

Beats in deze video komen van bensound.com en de muziek in de skateboard video komt van Audioblocks by storyblocks.com

Real X BowlBuster - IBCT#408

Real-x Skatepark Bowlbuster Skateboardcontest. 24 Skateboarders stonden er op het deck van de pool in Real-X Skatepark. Slechts 6 skaters konden er door naar de grote finale. Wie pakt er die eerste plek.Subscribe op de Iboardcast Video Podcast.

Videografie door Johnny 13

Hoe maak je 360 graden foto's - VLOG 34Naast het maken van video's, maak ik ook 360 graden foto's. Een van mijn doelen is om zo veel mogelijk skateparken in 360 graden op Google Maps te zetten. Vandaag stapte ik in de auto op weg naar mijn favorite outdoor skatepark van Nederland, Purmerend. Niet alleen ligt dat skatepark dicht bij huis ook rijdt het park super lekker. Tijd voor een skate sessie.
Natuurlijk maak ik ook wat 360 graden foto's.

Muziek in deze video komt van Audioblocks by Storyblocks.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!