Skateparken Fietstour - 360 VR

Skatepark 1 - Skatepark de Vlaskamp, Heemskerk

Skatepark 2 - Pool Suykers Acker, Heemskerk

Skatepark 3 - Wijkeroogpark Velsen Noord


Komoot Fietsroute 40 km en 4 Skateparken

Bekijk en download een 40 kilometer fiets tour op Komoot

Hoe maak je 360 graden foto's - VLOG 34Naast het maken van video's, maak ik ook 360 graden foto's. Een van mijn doelen is om zo veel mogelijk skateparken in 360 graden op Google Maps te zetten. Vandaag stapte ik in de auto op weg naar mijn favorite outdoor skatepark van Nederland, Purmerend. Niet alleen ligt dat skatepark dicht bij huis ook rijdt het park super lekker. Tijd voor een skate sessie.
Natuurlijk maak ik ook wat 360 graden foto's.

Muziek in deze video komt van Audioblocks by Storyblocks.

FINALE Vans Shop Riot 2018 - Nederland - 360VR

Kijk mee in 360 graden tijdens de finale van de Vans Shopriot in Burnside Skatepark. 6 Skateboarders van 2 teams staan klaar om te strijden om de prijzen pot van € 1500,00 en de bekende beker met de grote oren. Welke naam komt er dit jaar op te staan? Is het weer team Burnside of wordt het dit jaar Manus...

360 Video - Houffalize MTB Trail

De achtste stop van de 3 Nations Cup MTB  was in het Belgische Houffalize. Dit is een van de zwaarste parcours van de serie MTB Wedstrijden. Stijle afdalingen vol met rotsen en dikke boom wortels. Stap met ons mee op de mountainbike een rij een rondje mee.

Filmen in 360 graden. NK Half Pipe voor Snowboarders en Freestyle Skiers.

Kijk in 360 graden met ons mee als de beste snowboarders van Nederland door de half pipe van Laax Snowboarden. Deze video is geschoten met de Nikon Key Mission 360.

#keymission360
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!