3 Nations Cup MTB - Recap Beringen Zondag 17/18/19Op de tweede dag van de GP Stad Beringen 2020 staan normaal de Elite en de U23 aan de start. Helaas is de berg in Beringen helemaal leeg. Kijk daarom mee terug naar beelden van 2017, 2018 en 2019.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

3 Nations Cup MTB - Recap Solingen - Masters and Amateurs


Vandaag zou de start zijn van de XLC 3 Nations MTB Cup in Solingen Duitsland. Helaas door de corona crisis zitten we allemaal thuis, hopende dat we snel weer op pad mogen. Solingen zoekt nog een alternatieve datum zodat we later in het jaar nog wel op deze mountainbike wedstrijd kunnen gaan filmen. Laten we niet te lang bij de pakken neer gaan zitten en terug gaan naar de MTB wedstrijden van 2018 en 2019 met deze video recap.

Muziek in deze video komt van Soundstripe

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer ZaterdagOp zaterdagmorgen 9 uur stonden de eerste mountainbikers klaar aan de start van de 7e stop van de XLC 3 Nations MTB Cup. Het parcours rond SnowWorld lag er perfect bij. Kijk mee naar de beelden van de Amateurs en de Masters.

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer Zondag


De tweede dag van de 3 Nations Cup op het mountainbike parcours van Zoetermeer. Vandaag was het de beurt aan de dames en heren elite Mountainbike riders om te laten zien wie de snelste van de dag was. Het MTB parcours lag er fantastisch bij en het was een spannende strijd. Bij de mannen was het Pierre de Froidmond die als eerste over de finish reed.

Start van de wedstrijd 10h - Video stond online om 22h.

Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio

3 Nations MTB Cup - Saalhausen - Zaterdag

Mountainbike wedstrijd in Solingen - Vlog 041De 3 nations Cup 2019 MTB Cup starte dit jaar in Solingen Duitsland. Aan de rand van de stad ligt een zeer uitdagend MTB route. Er waren wel een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van vorig jaar. Kijk met Johnny 13 mee als hij 2 dagen aan het filmen is.

3 Nations MTB Cup - Beringen - ZondagDe tweede stop van de 3 Nations Mountainbike Cup was in Beringen België. Op het mooie parcours van de BeMine Trails stonden de Mannen en Vrouwen Elite klaar voor een zware wedstrijd.Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio: https://www.storyblocks.com/Video Productie Facts:

Start wedstrijd 14h - Video online 22h.

Running Time 2:40

3 Nations MTB Cup - Beringen - Zaterdag

3 Nations MTB Cup - Stop 1 - Solingen Zondag

De eerste stop van de XLC 3 Nations Mountainbike Cup in Solingen Duitsland. Op zondag was het de beurt aan de Junioren U19 en de Elite heren mountaibikers. Op een snel parcours gaan de MTB renners uitmaken wie er op het hhogste podium mag plaats nemen.

Evenement video productie facts: Start wedstrijd 09h - Video online 19:30h.

3 Nations MTB Cup - Stop 1 - Solingen ZaterdagXLC 3 Nations MTB Cup is weer van start gegaan. Stop 1 was in Solingen Duitsland. Op zaterdag was het de beurt aan de Masters, junioren U17 en de Elite Dames.

Evenement video productie facts: Start wedstrijd 11h - Video online 20h.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!