Johnny Dertien Media

Evenement videos van start tot finish

Johnny Dertien­čŹÇ

Pionier op het gebied van online video, Johnny 13, maakt evenement video's en same day dag edits voor verschillende opdrachtgevers.

Hij startte zijn carri├Ęre als content creator in het eerste indoor skatepark van Nederland 3rd Floor Amsterdam. Vervolgens startte hij met iboardcast, een video podcast over de action sports scene, die hij vandaag de dag nog steeds onderhoud. Gedreven door een passie voor sport lukt het Johnny Dertien elke keer weer om binnen een dag een evenement video te produceren die de kijker inspireert.

Johnny 13, een evenement Videograaf met sneeuw op zijn schouders, zand in zijn haren en modder aan zijn schoenen.

Johnny Dertien aan het werk achterin een landrover
Johnny Dertien aan het werk achterin een landrover

Jouw video, vandaag online

´┐╝

REVIEWS:

"Johnny Dertien is als producent van dagedits en eventverslagen precies de persoon die wij nodig hebben. Hij werkt goed, zelfstandig maar wel naar behoefte van ons en heel belangrijk... snelheid in zowel het verslag als de edit zelf! Een dagedit van een evenement wordt kant en klaar aangeleverd voor onze social media kanalen nog op het evenement zelf! Daar >worden wij en zeker ook de deelnemers aan onze evenementen blij van!!"

Alex Schuttert - Exventure Sports & Events - Zaandam"In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en Johnny Dertien is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is!"

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager"Johnny Dertien had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboarden in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt Johnny Dertien over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!