Vans Shopriot 2017 - FINALS - Live stream iboardcast.com

Comments

Wat een lelijkheid - MTB Benelux Cup 2 - Vlog #027De tweede stop van de Moutainbike Benelux Cup was in Nieuwkuijk. Tijdens de Paasbike stond ik op en in het Moutenbike Park van Nieuwkuijk. Een aantal grote namen zoals Anne Terpstra en
Michiel van der Heijde stonden aan de start om wat UCI punten te pakken.
Comments

Mountainbike Cup in het MTB Park Beringen België - Dag 1Op dag 1 van het SSangYong MTB Benelux Cup stonden de Junior en Amateur moutainbike rijders klaar op het MTB Parcours van Beringen. Op flank van de steenberg of mijnterril van het Be-MINE terrein starten de MTB rijders voor een uitdagende race door bikepark.
Comments

Een piste sponsoren... Dat doe ik gewoon! - VLOG#025Direct na het NK Snowboarden een Freestyle skien ging ik niet naar huis. Vroeg in de morgen reden wij naar Kühtai in Oostenrijk voor de laatste wedstrijd van de SBX Throphy. Een Snowboard Cross wedstrijd georganiseerd door Snowboard Germany.Ook het Dutch SBX team was naar Kühtai gekomen. Kunnen de Nederlands met wat prijzen naar huis gaan.


Comments

Trainingsdag Nederlands Kampioenschap Snowboard en Skien 2017 - VLOG #024


De eerste trainingsdag van het NK Snowboard en Freestyle Ski. Maar wat blijkt, de beste snowboarders staan er dit jaar niet. De skiers zijn in het voordeel. Kijk ze gaan!

#nk #snowboard #ski #laax #vlog #dagedit
Comments

Start van het Nederlands Kampioenschap Snowboard en Ski in Laax - VLOG #023


Vandaag start de drukste week van het jaar. Het NK Snowboard en Freestyle Ski in Laax Zwitserland. 5 Dagen filmen, editen en video publiceren. Vanuit het mooiste skigebied van Europa.

#vlog #ski #snowboard #laax #nk
Comments

Filmen in 360 graden. NK Half Pipe voor Snowboarders en Freestyle Skiers.

Kijk in 360 graden met ons mee als de beste snowboarders van Nederland door de half pipe van Laax Snowboarden. Deze video is geschoten met de Nikon Key Mission 360.

#keymission360
Comments

Skateboarden en BMX op de RAI Funsports Xperience - VLOG#022


Dit jaar organiseerde de RAI Amsterdam tijdens de Hiswa de Funsports Xperience. Een boardsports en watersport event waarop je kon Skateboarden, BMX'en, Skimboarden en Wakeboarden. Het perfecte action sports event voor Johnny 13 toch?

Comments

BESTE INTERVIEW OOIT! - VLOG #021

Afgelopen week stond ik een #snowboard wedstrijd te filmen bij Bergbahnen Westendorf. De eerste dag hadden we sneeuw, de tweede dag was het 15 graden op de berg. Ondertussen was er een dikke #snowboard wedstrijd aan de gang. Natuurlijk had ik mijn #vlog camera mee genomen en maakte ik het beste interview van de afgelopen 11 jaar.
Comments

Shred Down Austrian and German Snowboard Masters. Boarders Playground - ...
Shred Down Austrian and German Snowboard Masters was in het Boarders Playground in Westendorf neergestreken om te kijken welke snowboarder de beste Slope Style Snowboard skills had. Hoewel het om een open Oostenrijkse en Duits titel ging was er een groot internationaal deelnemers veld. Behalve uit Nederland. Slechts 1 snowboarder was naar Westendorf gekomen. Melissa Peperkamp.
Comments
Nog meer video's....