MTB Nederland - Strandrace Castricum - Camperduin - Castricum

Op het besneeuwde strand van Castricum stonden ruim 300 mountainbikers klaar om het koude winterweer te trotseren.
Comments

MTB Nederland - Zware Mountainbike Beachrace over het strand van Renesse, Zeeland
Meer dan 300 mountainbike renners stonden er klaar op het strand van Renesse voor, wat bleek, één van de zwaarste MTB Strandrace van dit winter seizoen. De start was in de mist en het strand bestond uit rul zand.
De eerste slag werd geslagen bij het eerste keerpunt. Het tweede keerpunt zorgde voor een stevige kopgroep en op 5 kilometer van de finish konden Thijs Zonneveld en Stefan Vreugdenhil zich losrijden en racen naar de finish.Wie pakt de overwinning? Beats in deze video komen van Audioblocks.
Comments

MTB Nederland - Beachrace Noordwijk 2017De top van de Nederlandse Mountainbike scene was naar het strand van Noorwijk gekomen. Ook de Nederlandse prof wielrenners Tom Dumoulin, Ramon Sinkeldam en Laurens ten Dam stonden aan de start van de race richting Zandvoort.
Comments

MTB Nederland - Paal 17 Mountaibike Strandrace 2016 - TexelWij stonden bij Paal 17 op het starnd voor de Mountainbike Strandrace 2016. Meer dan 100 mountaibikers stonden klaar om 47 kilometer te racen over het rulle zand van Texel. Bram Imming pakte de eerste plek bij de mannen, Pauline Rooyackers was de snelste vrouw. Thijs Zonneveld, Nederlands Kampioen Beachrace was derde.
Comments

MTB Nederland - Koga MTB Beachrace RenesseOp het strand van Renesse was op 17 januari de start van de Koga MTB Beachrace Renesse. Meer dan 500 enthousiaste mountainbikes waren naar Zeeland gekomen om mee te doen aan deze wedstrijd.

Nina Kessler was de grote winnaar bij de vrouwen. Tom Dumoulin pakte de eerste plek bij de mannen.

Muziek van Hasenchat Music. http://www.hasenchat.net

https://www.facebook.com/MTBBeachrace
Comments

NK Beach Mountainbike 2015Op het strand van Noordwijk stonden, op 13 december 2015, de beste Mountainbikes van Nederland klaar om te strijden om de titel Nederlands Kampioen. Johnny Dertien was de hele dag aan het filmen om aan het eind van de dag te kunnen laten welke rijders er volgend jaar mogen rijden met het rood wit en blauw.

Exventure gaf JOHNNY DERT13N de opdracht om een dag edit van de wedstrijd te maken. De wedstrijd starte om 10 uur en de eerste fietsers finishte om 12 uur. Het doel was om on 19 uur een video on-line te hebben staan zodat iedereen bij thuiskomst nog even kon terugkijken.
Om 18 uur stond de video on-line!
Comments

Fruit to Go Funsporttour 2015

De Fruit to Go Funsporttour 2015 zit er op. Alle wedstrijd zijn gevaren en we hebben een nieuwe Nederlands Kampioen Windsurfen en Kiteboarden. Helaas liet de wind het dit jaar behoorlijk afweten. Maar gelukkig kon Johnny genoeg mooie beelden schieten om een lekkere video te maken. Kijk nu naar alle video's in 1 lekkere YouTube playlist.
Comments

Finale van het NK Kiteboarden en Windsurfen 2015De Fruit to Go Funsportstour was aangekomen op het strand van Scheveningen voor de finale van het NK Kiteboarden en Windsurfen. Helaas waren de windcondities sub-optimaal. Daarom konden de kiteboarders niet in actie komen. Voor de windsurfers was er alleen genoeg wind voor de formula race.

Samen met de host van het event, Erik Daalder maakten we een mooi verslag.

Beats in deze video van Hasenchat Music
Comments
Nog meer video's....