Mountainbike Benelux Cup - Kluisbergen

De 5e stop van de Ssangyong MTB Benelux Cup was in Kluisbergen België. Alle wedstrijden waren op 1 dag. Flink veel actie dus! Kijk mee naar de beelden.
Voor alle uitslagen ga je naar de MTB Benelux Cup Facebook Pagina.
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Houffalize dag 2Op de tweede dag van de MTB Benelux Cup was het o.a. tijd voor de Elite heren en dames om zich te melden bij de start. Zouden zij minder moeite hebben met dit zware parcours?
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Houffalize dag 1De vierde stop van de SsangYoung MTB Benelux Cup in #Houffalize België. De renners troffen vandaag een technisch parcours in wel één van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen.Aan de start stonden de amateurs en de masters om uit te maken wie er het snelste.... en het slimste dit parcours kon bedwingen.
Comments

NK Windsurf Salom 2017 - Finals ScheveningenDe finale van het NK Windsurf Slalom 2017 op het strand van Scheveningen.
Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus

Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

NK Windsurf Slalom 2017 - Lelystad
NK Windsurf Slalom 2017 - LELYSTAD

Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus en Dorian van Rijselberge

Muziek van http://www.audioblocks.com
XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Eupen Belgie Dag 2Op de tweede dag van de moutianbike wedstrijd in Eupen Belgie was het tijd voor de debutanten, de junioren en de Elite rijders om te starten en te kijken wie de snelste mountaibiker van de dag was.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.comXIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Eupen Belgie Dag 1

Het MTB Benelux Cup circus was aangekomen in het Belgische Eupen. Op de heuvel midden in de stad lag een uitdagend Mountainbike Parcours klaar voor de MTB riders uit de verschillende Europese landen. Vandaag stonden de jeugd, amateur en masters rijders aan de start.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Nieuwkuijk Nederland - Dag 2

Op de tweede dag van de moutianbike wedstrijd in Eupen Belgie was het tijd voor de debutanten, de junioren en de Elite rijders om te starten en te kijken wie de snelste mountaibiker van de dag was.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Nieuwkuijk Nederland - Dag 1

De tweede stop van de Benelux MTB Cup was in Nieuwkuijk. In het mountainbike park naast de Emmamolen stonden rijders uit de verschilde landen klaar om te kijken wie er het snelste door het parcours kom rijden. Niet zo heel veel klimmen deze keer. Maar dat maakte het niet perse een makkelijke wedstrijd.

In deze video onder andere een interview met Perry Wit, Lucas Malezsewki, Arne Tureluren en Micha de Vries
Comments

Mountainbike Cup in het MTB Park Beringen België - Dag 1Op dag 1 van het SSangYong MTB Benelux Cup stonden de Junior en Amateur moutainbike rijders klaar op het MTB Parcours van Beringen. Op flank van de steenberg of mijnterril van het Be-MINE terrein starten de MTB rijders voor een uitdagende race door bikepark.
Comments

MTB Nederland - Strandrace Castricum - Camperduin - Castricum

Op het besneeuwde strand van Castricum stonden ruim 300 mountainbikers klaar om het koude winterweer te trotseren.
Comments

MTB Nederland - Zware Mountainbike Beachrace over het strand van Renesse, Zeeland
Meer dan 300 mountainbike renners stonden er klaar op het strand van Renesse voor, wat bleek, één van de zwaarste MTB Strandrace van dit winter seizoen. De start was in de mist en het strand bestond uit rul zand.
De eerste slag werd geslagen bij het eerste keerpunt. Het tweede keerpunt zorgde voor een stevige kopgroep en op 5 kilometer van de finish konden Thijs Zonneveld en Stefan Vreugdenhil zich losrijden en racen naar de finish.Wie pakt de overwinning? Beats in deze video komen van Audioblocks.
Comments

MTB Nederland - Beachrace Noordwijk 2017De top van de Nederlandse Mountainbike scene was naar het strand van Noorwijk gekomen. Ook de Nederlandse prof wielrenners Tom Dumoulin, Ramon Sinkeldam en Laurens ten Dam stonden aan de start van de race richting Zandvoort.
Comments

Crossen op het strand van Scheveningen - VLOG #011Deze week had ik een leuk klus op het strand van Scheveningen. Exventure had gevraagd een dag edit te maken van het Europees Kampioenschap Beachrace Mountainbike.
Achter in een Mitsubishi L200 raceten wij achter de mountainbikers aan op zoek naar de perfecte shots.
Comments

Op het dak van een Landrover - VLOG 6Een dag naar Texel is voor de gemiddelde 40+ er best een leuk dagje uit. Maar als je boven op een Landrover over het strand mag crossen dan wordt het helemaal leuk. Tenminste voor mij dan.
Dat is in het kort wat er achter de schermen gebeurt als ik voor de Paal 17 MTN Strandrace een dagverslag mag maken van de race over het strand van Texel. De dag wordt door de prijzen missen perfect afgesloten.

Muziek via de YouTube Music Library
Comments

Kan die al..... Oké - VLOG 5Afgelopen week stond ik samen met mijn vriend Erik D op het sneeuw van Snowworld Landgraaf. De missie deze keer film de para-snowboarders en maak dezelfde dag nog een video edit.

Kijk op YouTube naar de video die ik maakte.

Muziek in deze video van Good Vibes uit de YouTube Audio Library.
Comments

MTB Nederland - Paal 17 Mountaibike Strandrace 2016 - TexelWij stonden bij Paal 17 op het starnd voor de Mountainbike Strandrace 2016. Meer dan 100 mountaibikers stonden klaar om 47 kilometer te racen over het rulle zand van Texel. Bram Imming pakte de eerste plek bij de mannen, Pauline Rooyackers was de snelste vrouw. Thijs Zonneveld, Nederlands Kampioen Beachrace was derde.
Comments

Europa Cup Slopestyle Snowboarden -VLOG #4Afgelopen week was Johnny 13 bij het Europees Kampioenschap Slopestyle Snowboard in Snowworld Landgraaf. Na een lange rit vanuit Rotterdam was het tijd om eens een keer zelf te gaan snowboarden. Samen met Thomas van Bemmelen, http://eventspeaker.nl/ zat hij in de lift en legt uit wat er allemaal komt kijken bij het filmen in de sneeuw.

De volgende dag stonden er meer dan 60 snowboarders vanuit de hele wereld aan de start om mee te doen aan deze wedstrijd. Wie pakt, bij deze wedstrijd in Snowworld, die eerste plek.

Muziek Golden by Vibe Tracks gevonden in de YouTube Audio Library.
Comments

MTB Nederland - Koga MTB Beachrace RenesseOp het strand van Renesse was op 17 januari de start van de Koga MTB Beachrace Renesse. Meer dan 500 enthousiaste mountainbikes waren naar Zeeland gekomen om mee te doen aan deze wedstrijd.

Nina Kessler was de grote winnaar bij de vrouwen. Tom Dumoulin pakte de eerste plek bij de mannen.

Muziek van Hasenchat Music. http://www.hasenchat.net

https://www.facebook.com/MTBBeachrace
Comments

NK Beach Mountainbike 2015Op het strand van Noordwijk stonden, op 13 december 2015, de beste Mountainbikes van Nederland klaar om te strijden om de titel Nederlands Kampioen. Johnny Dertien was de hele dag aan het filmen om aan het eind van de dag te kunnen laten welke rijders er volgend jaar mogen rijden met het rood wit en blauw.

Exventure gaf JOHNNY DERT13N de opdracht om een dag edit van de wedstrijd te maken. De wedstrijd starte om 10 uur en de eerste fietsers finishte om 12 uur. Het doel was om on 19 uur een video on-line te hebben staan zodat iedereen bij thuiskomst nog even kon terugkijken.
Om 18 uur stond de video on-line!
Comments

Fruit to Go Funsporttour 2015

De Fruit to Go Funsporttour 2015 zit er op. Alle wedstrijd zijn gevaren en we hebben een nieuwe Nederlands Kampioen Windsurfen en Kiteboarden. Helaas liet de wind het dit jaar behoorlijk afweten. Maar gelukkig kon Johnny genoeg mooie beelden schieten om een lekkere video te maken. Kijk nu naar alle video's in 1 lekkere YouTube playlist.
Comments
Nog meer video's....