3 Nations Cup MTB - Recap Beringen Zondag 17/18/19Op de tweede dag van de GP Stad Beringen 2020 staan normaal de Elite en de U23 aan de start. Helaas is de berg in Beringen helemaal leeg. Kijk daarom mee terug naar beelden van 2017, 2018 en 2019.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

3 Nations Cup MTB - Recap Solingen - Masters and Amateurs


Vandaag zou de start zijn van de XLC 3 Nations MTB Cup in Solingen Duitsland. Helaas door de corona crisis zitten we allemaal thuis, hopende dat we snel weer op pad mogen. Solingen zoekt nog een alternatieve datum zodat we later in het jaar nog wel op deze mountainbike wedstrijd kunnen gaan filmen. Laten we niet te lang bij de pakken neer gaan zitten en terug gaan naar de MTB wedstrijden van 2018 en 2019 met deze video recap.

Muziek in deze video komt van Soundstripe

Lessen op video zodat de leerling thuis de stof kan volgen.

HULP NODIG BIJ HET OPNEMEN VAN SCHOOLLESSEN EN HET SNEL ONLINE ZETTEN VAN LES VIDEO'S?

Door de corona crisis zitten bijna alle leerlingen thuis. Er wordt veel gesproken over online lesmateriaal. Één van de tools daarbij is online video.

Johnny 13 is gespecialiseerd in het maken van on-line video's die snel online geplaatst kunnen worden. Video's worden 's morgens opgenomen en dezelfde dag nog on-line gepubliceerd. Daar op de kanalen waar de leerlingen al bekend mee zijn. YouTube, Facebook en Instagram.

Liever een live stream waarbij leerlingen direct kunnen reageren. Ook daarmee kan Johnny 13 helpen. In notime staat er een livestream op YouTube waarbij de leerlingen op hun eigen computer of smartphone inloggen en meekijken. Vragen kunnen in de chat gesteld worden en de docent kan direct in de video antwoorden.

Meer info? Stuur een mailtje naar  johnny13.nl

VillaVibes Vondelparkloop 2020 - aftermovie


Voor alles is er een eerste keer. Dit is de eerste hardloop video die ik ooit heb gemaakt. Villa Vibes had mij uitgenodigd om te komen filmen op de Vondelparkloop 2020. Deelnemers konden 3, 6 of 10 km hardlopen door het park.
Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Nike SB Chronicles, Vol. 3 | Lance MountainAls je al zo lang op een skateboard staat dan heb je al heel wat skateboarders zien gaan en komen. Lance Mountain is een skater die al zo lang mee draait en eigenlijk altijd wel relevant geweest. Niet een hele goede rider die super tricks doet, maar een skateboarder die er hard moet werken. Dit is gewoon een mooie video van die legendarische skateboarder.

Mountainbike Strandrace Scheveningen 2019


MTB Strandrace over het strand van Scheveningen. Gestart werd er op de boulevard voor het Kurhaus om vervolgens richting de haven te racen. De mountainbikes hadden vervolgens een rit van 10 kilometer voor de boeg. In Katwijk was er een zeer technisch gedeelte waarna de mountainbikers weer terug moesten rijden naar Scheveningen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Mountainbike Beach Battle powered by Subaru


De Subaru BeachBattle 2019 op het strand van Wijk aan Zee. De start is op de stadsweide in het dorp om vervolgens 5 ronden over het strand te rijden. Natuurlijk wordt er ook een rondje over de Noordpier gefietst.
De besten Mountainbikers stonden er aan de start van deze Mountainbike Battle. Wie is de beste renner van de dag, wie heeft als eerste de vijf ronden afgelegd.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Steel Battle 2019 - IBCT409


Sean Taylor had weer een te gek idee. Zet een dikke rail setup in De Uithof Sneeuwbaan en nodig de beste snowboarders en Skiers van Nederland uit. Dat waren de ingrediënten voor de Steel Battle 2019. Alle bekende riders waren van de sneeuwbaan gekomen om mee te rijden. Wie is de beste snowboarder en wie is de beste skieer van deze avond. Kijk deze evenement video en je weet het.

Muziek komt van Soundstripe

Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder


Ongeveer 1000 mountainbikers stonden er op 27 oktober 2019 klaar aan de start van de langste en zwaarste mtb strandrace van de Nederland. De Buff Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder. In deze video zien we hoe Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Jasper Ockeloen de aanval openen op de eerste plaats. Welke mountainbiker komt als eerste over de finish en heeft deze loodzware 80 kilometer als snelste MTB renner volbracht.
Kijk naar deze evenement video van Johnny 13 en je weet het.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Amimated GIFS

via GfycatIedereen is het er wel over eens dat kijkers steeds korter naar video's kijken. Ik denk dat over een jaar of 5 animaties van een een seconde of 5 de way to go zijn. 5 Seconden om je bericht over te brengen.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!