How Much Does It Cost You To Work | Leonard Skinner | TEDxBallyroanLibraryJe staat er eigenlijk niet zo bij stil maar waar werk je eigenlijk voor? Als je elke dag braaf naar je werk gaat en je betaald elke maand braaf je kosten voor huis, water, gas en stroom dan lijkt er niets aan de hand. Als je er goed over na denkt dan verkoop je jouw tijd op deze wereld om te mogen wonen op een bepaalde plek. Maar als je werkt, dan woon je niet en hoe kom jij op je werk?

Leonard Skinner dacht daar eens goed over na en zette alles eens goed op een rijtje.

T-Shirt Printshop

Ooit begonnen met het drukken van eigen coole t-shirts en stijlvolle polo's, nu sta ik live custom made team shirts te drukken op de 24 uur Kika. Dit mooie sponsor evenent werd gehouden op de ijsbaan Flevonice in de provincie Flevoland. De vraag naar custom t-shirts kwam langzaam op gang maar toen eenmaal duidelijk was hoe mooi de geprinte team shirt waren, stond er snel een mooie rij. In totaal zijn er meer dan 25 verschillende t-shirt designs gemaakt.

johnny13 printshop

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer ZaterdagOp zaterdagmorgen 9 uur stonden de eerste mountainbikers klaar aan de start van de 7e stop van de XLC 3 Nations MTB Cup. Het parcours rond SnowWorld lag er perfect bij. Kijk mee naar de beelden van de Amateurs en de Masters.

3 Nations MTB Cup - Zoetermeer Zondag


De tweede dag van de 3 Nations Cup op het mountainbike parcours van Zoetermeer. Vandaag was het de beurt aan de dames en heren elite Mountainbike riders om te laten zien wie de snelste van de dag was. Het MTB parcours lag er fantastisch bij en het was een spannende strijd. Bij de mannen was het Pierre de Froidmond die als eerste over de finish reed.

Start van de wedstrijd 10h - Video stond online om 22h.

Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio

Nederland Kampioenschap E-MTB BikeHet eerste NK E-Mountaibike. Een kleine 20 renners stonden met hun, meestal nieuwe, e-MTB bikes klaar om mee te doen aan deze wedstrijd. Nog niet was er in Nederland een wedstrijd gereden en de renners stonden een beetje onwennig aan de start. Na een korte, maar heftige wedstrijd was het Jeroen van Eck die als eerste over de finish reed.
Wat vond hij van deze wedstrijd en is er een toekomst voor e-mountainbike in Nederland.

Drone video van Neck - Noord Holland

Er er geen mooier moment om te gaan vliegen met je drone dan een uurtje voordat de zon onder gaat. Het gouden uur noemen videografen dat. De zon geeft dan een rode gloed en alles ziet er zachter uit. Gisteravond ging ik er op uit om wat drone video beelden van de molen in Neck te schieten. Eerst langs de vaart en dan rond de molen.


Alkmaar - Tourist in eigen Tuin.Nederland is mooier dan je zo op het eerste gezicht denkt. Als je even rond loopt en je ogen goed de kost geeft dan kan je heel wat moois ontdekken. Zelfs in je eigen achtertuin. Ikzelf ging een rondje lopen door #alkmaar en nam mijn videocamera mee. Een kleine videoproductie van de stad Alkmaar. Met o.a. de Waag en het Huis met de Kogel.

24 uur op het circuit van Zandvoort - Vlog 043In deze VLOG kijk je met Johnny 13 mee als hij de dagvideo van Cycling Zandvoort schiet. 24 Uur op het circuit van Zandvoort is toch lastiger dan dat je op het eerste gezicht denkt. Het weer veranderd, het licht veranderd en als het donker is zie je geen hand voor ogen. Ook tijdens het filmen met de drone liep Johnny 13 tegen een aantal problemen aan.
KIJK MEE!

NK Surftour 2019 - TexelDe tweede stop van de NK Surftour 2019 op het strand van Texel. Een dag extra wachten werd beloond met mooie hoge golven die de hele dag maar binnen bleven komen. De surfers hadden dus alle tijd op hun runs te perfectioneren. Wie gaat er meet die nieuwe auto naar huis en wie gaat er mee naar Frankrijk.Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Videoproductie Cycling Zandvoort 2019De crew van Cycling Zandvoort had mij gevraagd om 24 uur lang een fiets estafette op het Circuit Zandvoort te komen filmen. Vlak voor de start begon ik met deze mega klus van 24 uur. Natuurlijk had ik de drone mee genomen omdat het toegestaan is om op het circuit te vliegen. Welk team legt de meeste kilometers af en wie wint de race voor solisten? Kijk deze video.   
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!