24 uur op het circuit van Zandvoort - Vlog 043In deze VLOG kijk je met Johnny 13 mee als hij de dagvideo van Cycling Zandvoort schiet. 24 Uur op het circuit van Zandvoort is toch lastiger dan dat je op het eerste gezicht denkt. Het weer veranderd, het licht veranderd en als het donker is zie je geen hand voor ogen. Ook tijdens het filmen met de drone liep Johnny 13 tegen een aantal problemen aan.
KIJK MEE!

NK Surftour 2019 - TexelDe tweede stop van de NK Surftour 2019 op het strand van Texel. Een dag extra wachten werd beloond met mooie hoge golven die de hele dag maar binnen bleven komen. De surfers hadden dus alle tijd op hun runs te perfectioneren. Wie gaat er meet die nieuwe auto naar huis en wie gaat er mee naar Frankrijk.Muziek in deze video komt van Soundstripe.

Videoproductie Cycling Zandvoort 2019De crew van Cycling Zandvoort had mij gevraagd om 24 uur lang een fiets estafette op het Circuit Zandvoort te komen filmen. Vlak voor de start begon ik met deze mega klus van 24 uur. Natuurlijk had ik de drone mee genomen omdat het toegestaan is om op het circuit te vliegen. Welk team legt de meeste kilometers af en wie wint de race voor solisten? Kijk deze video.   

NK Surftour 2019 - Stop 1 - Scheveningen

De eerste stop van de NK Surftour 2019 op het strand van Scheveningen. Vandaag lagen de grommets en de longboarders in het water van de Noordzee.Muziek in deze video komt van Soundstripe.

3 Nations MTB Cup Saalhausen - VLOG 042Begin april is het nog steeds winter in Sauerland. Als je dan gaat filmen in Saalhausen dan kan het wel eens sneeuwen. Kijk met mij mee als ik aan het filmen ben tijdens de 3e stop van de 3 Nations Cup MTB.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!