110 Km Fiets Challenge - VLOG 048Geïnspireerd door de monster mountainbike tocht van Ramses Bekkenk, #57OneChallenge, stapte ik op de racefiets voor de tocht van 100 km. Joke van de Ploeg had een mooie route uitgezet door Waterland en Westfriesland. Het plan was om voor de middag weer terug te zijn in de studio. De vlog camera was natuurlijk mee. 

Muziek van deze video komt van Storyblocks. 
https://www.storyblocks.com 

Wielrennen filmen op het Randje - Vlog 036Voor de laatste wielrenwedstrijd van de Clubcompetie was ik in Delfzijl. Er stonden twee wedstrijden op het programma. Een tijdrit en een criterium. Tijdens de tijdrit zat ik weer achter op een motor maar tijdens het filmen van de laatste wielren wedstrijd stond ik weer op het randje. Kijk mee met deze filmsessie in de nieuwe Vlog.

Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio.

GP Wielren Ploegentijdrit Dronten - Clubcompetitie 2018


Op Zaterdag 8 september stond ik bij Flevonice voor de 9e stop van de Clubcompetitie 2018 voor Amateur wielrenners. Er stond een wielren ploegentijdrit door de polder op het programma. 25 Wielrenteams stonden er klaar voor een race van 42 kilometer door de flevopolder. Welk wielrenteam heeft de snelste tijd, welk team zet als snelste 4 wielrenners over de finishlijn.

 Videografie en edit: Johnny 13
Voiceover: Daan van den Berg
Motard: Timo Smits

Samenvatting Omloop de Zeveheuvelen - Clubcompetitie 2018

JTK1807081595

Samenvatting van de Omloop de Zeveheuvelen in Berg en Dal. Een wielerkoers van 14 ronden door het mooi landschap rond Arnhem. Door de heuvel waren er uiteindelijk flink wat hoogtemeters waardoor we echt van een heuvel klassieker mogen spreken.

Aan het einde van de wedstrijd maken we een interview met Jelmer Asjes, winnaar van de wedstrijd, Roel van der Stegen, meest strijdlustigste renner en Jesper Rash, leider in het klassement.

Voiceover Daan van den Berg Videomotard John Doyen

Evenement video - Samenvatting Wielerweekend Roden 2018

Samenvatting Wielerweekend Roden 2018 from Clubcompetitie on Vimeo.

De derde etappe van het Wielerweekend Roden werd gewonnen door Jelle Wolsink. De renner van VolkerWessels-Merckx CT was in de klassieker Acht van het Noordenveld -net als vorig jaar- de snelste van een omvangrijke groep. Hij klopte Jelle Johannink (Sensa-Kanjers voor Kanjers) en Sybren Welling (WV De Kannibaal). Door zijn ritzege won de 22-jarige renner ook het eindklassement van het Wielerweekend Roden.

Samenvatting - Parel van de Veluwe - Evenementvideo

Samenvatting - Parel van de Veluwe 2018 from Clubcompetitie on Vimeo.

Voor de Clubcompetitie 2018 filmde en maakte ik de edit van de Parel van de Veluwe. Deze wielerkoers werd gestart en gefinisht in Harderwijk.

Jelle Wolsink (VolkerWessels-Merckx) is winnaar geworden van de Parel van de Veluwe 2018. Samen met Wiebe Scholten (Sensa-Kanjers voor Kanjers) was hij in de finale ontsnapt uit het peloton. Jesper Rasch (WV West-Frisia) behoudt zijn leiderstruien.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!