Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

NK Windsurf Slalom - VLOG 044

Het filmen van een evenement op het water zorgt altijd voor wat extra uitdagingen. Zeker als de windsurfers ver uit de kant varen. Je moet dan wel wat bedenken om ze dan toch goed in beeld te krijgen. Eén ding wat je kan doen is met de jury boot meevaren. Hoe gaaf is dat? 
Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

VLOG Cycling ZandvoortIn deze VLOG kijk je met Johnny mee als hij de dagvideo van Cycling Zandvoort schiet. 24 Uur op het circuit van Zandvoort is toch lastiger dan dat je op het eerste gezicht denkt. Het weer veranderd, het licht veranderd en als het donker is zie je geen hand voor ogen. Ook tijdens het filmen met de drone liep Johnny 13 tegen een aantal problemen aan.

KIJK MEE!
 Comments

3 Nations MTB Cup Solingen - VLOG 041De 3 nations Cup 2019 starte dit jaar in Solingen Duitsland. Aan de rand van de stad ligt een uitdagend parcours. Er waren wel een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van vorig jaar. Kijk met Johnny 13 mee als hij 2 dagen aan het filmen is.
 Comments

Zon, Strand en Auto's - VLOG 040Het was al jaren mijn plan om eens een Surf Video te maken. Maar pas in 2018 kwam het er van. Ik mocht filmen op het NK Surf 2018. Vorige week werd ik gevraagd om een behind the scenes te filmen van de promo foto shoot voor de Mitsubishi Motors NK Surf Tour 2019. Met een nieuwe Outlander naar Scheveningen rijden om daar de Nederlandse surf top te filmen. Mijn VLOG camera ging mee om een behind the scenens van de behind the scenes te maken.
 Comments

Dit was vet, dit was epic - VLOG:39Hoe creëer je een gevoel van "Dit was vet, dit was epic..." Met alleen beeld kom je er niet. Soms zegt geluid meer dan alleen een beeld. Dus het editen van geluid is net zo belangrijk als het editen van beeld. Kijk mee als ik in mijn studio mijn laatste skateboard video edit.

Beats in deze video komen van bensound.com en de muziek in de skateboard video komt van Audioblocks by storyblocks.com

VLOG van Johnny 13

 Comments

NK Windsurf Slalom - VLOG:37Het leek er lang op de het Nederlands Kampioenschap Windsurf Slalom niet door kon gaan door het gebrek aan wind. Gelukkig stak er nog net op tijd een stevig briesje op. Er werden snel plannen gemaakt om te proberen in ieder geval 1 wedstrijd te surfen. Voor Johnny 13 betekend dit vooral opletten.

VLOG van Johnny 13

 Comments

Wielrennen filmen op het Randje - VLOG#036Voor de laatste wielrenwedstrijd van de Clubcompetie was ik in Delfzijl. Er stonden twee wedstrijden op het programma. Een tijdrite en een criterium. Tijdens de tijdrit zat ik weer achter op een motor maar

tijdens het filmen van de laatste wielren wedstrijd stond ik weer aan het randje. Kijk mee met deze filmsessie in de nieuwe VLOG.

Muziek in deze video van Storyblocks Audio.
 Comments

Hoe maak je 360 graden foto's - VLOG 34Naast het maken van video's, maak ik ook 360 graden foto's. Een van mijn doelen is om zo veel mogelijk skateparken in 360 graden op Google Maps te zetten. Vandaag stapte ik in de auto op weg naar mijn favorite outdoor skatepark van Nederland, Purmerend. Niet alleen ligt dat skatepark dicht bij huis ook rijdt het park super lekker. Tijd voor een skate sessie.Natuurlijk maak ik ook wat 360 graden foto's.Muziek in deze video komt van Audioblocks by Storyblocks.
 Comments

Weer omhoog lopen - MTB Benelux Cup 5 - Vlog #030

Voor de vijfde stop van de MTB Benelux Cup waren wij naar Kluisbergen gereden. Een vijf kilometer lang mountainbike parcours rond de Kluisberg. Normaal kan ik als filmer tussendoor steken en zo al mijn shots maken. Deze keer liep het iets anders. Kijk mee!
 Comments

De beste skateboard wedstrijd van het jaar - Vlog #029

Ik ben al bij heel wat skateboard wedstrijden geweest maar de vette een dikste skateboard wedstrijd vind ik de Vans Shopriot. Ooit 12 jaar geleden begonnen als je Circa Team Battle, nu één van de grootste team wedstrijden van Europa. Helaas waren er dit jaar een aantal teams niet present en kon Burnside deze battle zonder al te veel tegenstand weer op hun naam zetten.
Kijk met mij mee als ik probeer te Live Streamen, podcasten en te vloggen.
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!