Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

Mountainbike Strandrace Scheveningen 2019


MTB Strandrace over het strand van Scheveningen. Gestart werd er op de boulevard voor het Kurhaus om vervolgens richting de haven te racen. De mountainbikes hadden vervolgens een rit van 10 kilometer voor de boeg. In Katwijk was er een zeer technisch gedeelte waarna de mountainbikers weer terug moesten rijden naar Scheveningen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

Steel Battle 2019 - IBCT409Sean Taylor had weer een te gek idee. Zet een dikke rail setup in De Uithof Sneeuwbaan en nodig de beste snowboarders en Skiers van Nederland uit. Dat waren de ingrediënten voor de Steel Battle 2019.

Muziek komt van Soundstripe
 Comments

NK Surf 2019 - Finale16 Surfers uit Nederland waren naar het Moliets-et-Maâ, Frankrijk afgereisd om de finale van de Mitsubishi Motors NK Surftour 2019 te surfen. Vroeg stonden de surfers klaar aan de waterkant om snel het de zee in te gaan. Dikke golven rolden er op het strand. Wie is hier de beste surfer, wie pakt de beste golf en wie wordt Nederlands Kampioen Golfsurfen?

Dit was een mooie wedstrijd.
Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio
 Comments

NK Kiteboard Freestyle 2019Het was lang de vraag of er genoeg wind zou staan voor het Nederlands Kampioenschap Freestyle Kitesurfen. Gelukkig stond de wind goed aan en konden de kitesurfers goed hun gang gaan op het water van Workum. Er werden vandaag 16 heats gekite. Wie is de beste Kitboarder van Nederland en wie mag de windvaan om zijn nek hangen
 Comments

NK Windsurf Slalom 2019

Evenement video van het Nederlands Kampioenschap Slalom Windsurfen op het strand van Almere.
 Comments

VLOG Cycling ZandvoortIn deze VLOG kijk je met Johnny mee als hij de dagvideo van Cycling Zandvoort schiet. 24 Uur op het circuit van Zandvoort is toch lastiger dan dat je op het eerste gezicht denkt. Het weer veranderd, het licht veranderd en als het donker is zie je geen hand voor ogen. Ook tijdens het filmen met de drone liep Johnny 13 tegen een aantal problemen aan.

KIJK MEE!
 Comments

NK Surftour 2019 - TexelDe tweede stop van de NK Surftour 2019 op het strand van Texel. Een dag extra wachten werd beloond met mooie hoge golven die de hele dag maar binnen bleven komen. De surfers hadden dus alle tijd op hun runs te perfectioneren. Wie gaat er meet die nieuwe auto naar huis en wie gaat er mee naar Frankrijk.Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

Videoproductie Cycling Zandvoort 2019De crew van Cycling Zandvoort had mij gevraagd om 24 uur lang een fiets estafette op het Circuit Zandvoort te komen filmen. Vlak voor de start begon ik met deze mega klus van 24 uur. Natuurlijk had ik de drone mee genomen omdat het toegestaan is om op het circuit te vliegen. Welk team legt de meeste kilometers af en wie wint de race voor solisten? Kijk deze video.   
 Comments

MAIN Enegergie MTB Challenge
Het terrein van RCN Zeewolde was het decor van de eerste MAIN Energie MTB Challenge 2019. Door de mooie loofbossen rondom de RCN Zeewolde camping ligt een #mountainbike parcours van 17,5 km.

Aan de start stonden de amateurrenners en profesionele teamriders klaar om 1, 2 of 3 ronden rijden! Het was een mooie, sfeervolle dag!
 Comments

3 Nations MTB Cup - Beringen - ZondagDe tweede stop van de 3 Nations Mountainbike Cup was in Beringen België. Op het mooie parcours van de BeMine Trails stonden de Mannen en Vrouwen Elite klaar voor een zware wedstrijd.Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio: https://www.storyblocks.com/Video Productie Facts:

Start wedstrijd 14h - Video online 22h.

Running Time 2:40
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!