Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

NK Surf 2019 - Finale16 Surfers uit Nederland waren naar het Moliets-et-Maâ, Frankrijk afgereisd om de finale van de Mitsubishi Motors NK Surftour 2019 te surfen. Vroeg stonden de surfers klaar aan de waterkant om snel het de zee in te gaan. Dikke golven rolden er op het strand. Wie is hier de beste surfer, wie pakt de beste golf en wie wordt Nederlands Kampioen Golfsurfen?

Dit was een mooie wedstrijd.
Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio
 Comments

NK Kiteboard Freestyle 2019Het was lang de vraag of er genoeg wind zou staan voor het Nederlands Kampioenschap Freestyle Kitesurfen. Gelukkig stond de wind goed aan en konden de kitesurfers goed hun gang gaan op het water van Workum. Er werden vandaag 16 heats gekite. Wie is de beste Kitboarder van Nederland en wie mag de windvaan om zijn nek hangen
 Comments

Nederlands Kampioenschap MTB Beachrace 2018Op het strand van Castricum had het MTB team van Deining strandpaviljoen een parcours van 7 Km geprepareerd voor het CST Nederlands Kampioenschap Mountainbike Beachrace. Alle grote namen waren naar Castricum gekomen om te strijden om die rood, wit, blauwe kampioenstrui!

Muziek in deze video komt van Audioblocks by Storyblocks
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!