Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

Mountainbike Strandrace Scheveningen 2019


MTB Strandrace over het strand van Scheveningen. Gestart werd er op de boulevard voor het Kurhaus om vervolgens richting de haven te racen. De mountainbikes hadden vervolgens een rit van 10 kilometer voor de boeg. In Katwijk was er een zeer technisch gedeelte waarna de mountainbikers weer terug moesten rijden naar Scheveningen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

3 Nations MTB Cup Solingen - VLOG 041De 3 nations Cup 2019 starte dit jaar in Solingen Duitsland. Aan de rand van de stad ligt een uitdagend parcours. Er waren wel een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van vorig jaar. Kijk met Johnny 13 mee als hij 2 dagen aan het filmen is.
 Comments

3 Nations MTB Cup - Beringen - ZondagDe tweede stop van de 3 Nations Mountainbike Cup was in Beringen België. Op het mooie parcours van de BeMine Trails stonden de Mannen en Vrouwen Elite klaar voor een zware wedstrijd.Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio: https://www.storyblocks.com/Video Productie Facts:

Start wedstrijd 14h - Video online 22h.

Running Time 2:40
 Comments

3 Nations MTB Cup - Beringen - Zaterdag

 Comments

Video Verslag Mountainbike Strandrace - Renesse 2019


De zwaarste Mountainbike beachrace van het MTB winter seizoen 2018 / 2019. Er stond een stevige wind op het strand van Renesse en af en toe was er een regenbui. De strandrace mountainbike renners moesten 2 volle ronden van 36 kilometer rijden op het zware Zeeuwse strand.

Kijk voor de volledige uitslag op de website van de KNWU of de MTB Beachrace.

Muziek in deze video komt van Audioblocks
 Comments

MTB Beachrace Noordwijk 2019

Vreselijk slecht weer op het strand van Noordwijk voor de MTB Beachrace 2019. Toch stonden er meer dan 500 mountainbikers aan de start voor een zware race. Achterin een Toyota Pickup truck schoot ik deze evenement video.Video in deze video komt van Storyblocks Audio.
 Comments

UEC MTB Strandrace 2018 - Scheveningen

Meer dan 500 mountainbikers stonden er op het strand van Scheveningen voor het Europees Kampioenschap MTB Beachrace. Achterin een nieuwe Mercedes Pick Up truck volgde ik de 3 kopgroepen met daar in o.a. Roy Beukers, Frans kampioen Benoit Daeminck, Bram Imming, Richard Jansen, Bram Rood en Lars Boom. Bij de vrouwen ging de in de slotfase van de MTB strandrace tussen Pauliena Rooijakkers en Riejanne Markus. Er stond een stevige wind en af een toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit was weer een mooie race.

Johnny 13 Evenement Videografie

 Comments

Europees Kampioenschap MTB Beachrace 2018 - PROMOOp zondag 9 december is het weer zo ver. Het Europees Kampioenschap Mountainbike Beachrace op het strand van Scheveningen. De organisatie wilde graag een promo video voor op Facebook en Instagram. Er moest dus een korte pakkende video komen waarin het in de eerste 3 seconden duidelijk was wat het doel van de video was. Gebruik makend van de footage die ik de voorgaande jaren schoot voor de evenement video maakt ik deze promo.

Muziek in deze video komt van Audioblocks.
 Comments

140 KM Strandrace - VLOG:38


Kijk mee achter de filmschermen bij de langste en zwaarste mountainbike strandrace van Nederland: Hoek van Holland - Den Helder. Meer dan 1000 mountainbikers stonden er klaar voor deze lange koers over de standen van o.a Katwijk, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en Castricum. Een mooi zonnetje zorgde voor mooie plaatjes en een korte stop op de pond van IJmuiden maakte het verhaal een stuk leuker.

Muziek in deze video via Audioblocks.
Meer info over de MTB Beachrace op Facebook.
 Comments

De zwaarste MTB Beachrace van Nederland - Hoek van Holland - Den HelderDe langste MTB STrandrace van Nederland (en misschien wel in de hele wereld) is de race Hoek van Holland - Den Helder. Dit jaar stonden er bijna 1000 Mountainbike strandracers op het strand van HvH voor een mooie mountainbike tocht over de stranden van Zuid en Noord Holland.

Muziek ik deze video komt van Audiobocks by storyblocks

Videografie door Johnny 13

 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!