Mega MTB Marathon 751 km door Drenthe - VLOG 048Wat doe je als je als professional mountainbiker als je geen MTB wedstrijden kan rijden. Dan neem je gewoon het mountainbike routes van 3 grote mountainbike events, die koppel je aan elkaar om vervolgen dit mega MTB parcours zo snel mogelijk te fietsen. Zo was voor Ramses Bekkenk de #75OneChallenge ontstaan. 751 Km op een mountainbike over de MTB routes van Drenthe.


Kijk mee als ik achter Ramses aanrijd (in een camper, dat wel) en alles op video vast leg.


Muziek in deze video komt van Storyblocks.
Ramses is professioneel mountainbiker bij het KMC Mountainbiketeam

Family Jam Tignes 2019 - Vlog 045


Volgende week begint de meivakantie in Nederland. Het moment dat veel gezinnen de auto in springen om richting Tignes te rijden voor de Family Jam Tignes. De afgelopen jaren ben ik met mijn camera mee geweest om elke dag een dagedit te maken om die te posten op social media. Hoe anders is het dit jaar.
Het Corona 4US het er voor gezorgd dat de pistes in Tignes vroegtijdig hun liften moesten sluiten.

Om toch heel even terug te kijken naar vorig jaar (en hoe gaaf de Family Jam wel niet is) heb ik toch de vlog in elkaar gedraaid die eigenlijk nog op de plank lag.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.

De dag video's zijn te vinden op: Dag 1 || Dag 2 || Dag 3 || Dag 4 || Dag 5

NK Windsurf Slalom - Vlog 044

Het filmen van een evenement op het water zorgt altijd voor wat extra uitdagingen. Zeker als de windsurfers ver uit de kant varen. Je moet dan wel wat bedenken om ze dan toch goed in beeld te krijgen. Eén ding wat je kan doen is met de jury boot meevaren. Hoe gaaf is dat? 
Muziek in deze video komt van Soundstripe.

24 uur op het circuit van Zandvoort - Vlog 043In deze VLOG kijk je met Johnny 13 mee als hij de dagvideo van Cycling Zandvoort schiet. 24 Uur op het circuit van Zandvoort is toch lastiger dan dat je op het eerste gezicht denkt. Het weer veranderd, het licht veranderd en als het donker is zie je geen hand voor ogen. Ook tijdens het filmen met de drone liep Johnny 13 tegen een aantal problemen aan.
KIJK MEE!

3 Nations MTB Cup Saalhausen - VLOG 042Begin april is het nog steeds winter in Sauerland. Als je dan gaat filmen in Saalhausen dan kan het wel eens sneeuwen. Kijk met mij mee als ik aan het filmen ben tijdens de 3e stop van de 3 Nations Cup MTB.

Mountainbike wedstrijd in Solingen - Vlog 041De 3 nations Cup 2019 MTB Cup starte dit jaar in Solingen Duitsland. Aan de rand van de stad ligt een zeer uitdagend MTB route. Er waren wel een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van vorig jaar. Kijk met Johnny 13 mee als hij 2 dagen aan het filmen is.

Zon, Strand en Auto's - VLOG 040Het was al jaren mijn plan om eens een Surf Video te maken. Maar pas in 2018 kwam het er van. Ik mocht filmen op het NK Surf 2018. Vorige week werd ik gevraagd om een behind the scenes te filmen van de promo foto shoot voor de Mitsubishi Motors NK Surf Tour 2019. Met een nieuwe Outlander naar Scheveningen rijden om daar de Nederlandse surf top te filmen. Mijn VLOG camera ging mee om een behind the scenens van de behind the scenes te maken.

Dit was vet! - Vlog 039Hoe creëer je een gevoel van "Dit was vet, dit was epic..." Met alleen beeld kom je er niet. Soms zegt geluid meer dan alleen een beeld. Dus het editen van geluid is net zo belangrijk als het editen van beeld. Kijk mee als ik in mijn studio mijn laatste skateboard video edit.

Beats in deze video komen van bensound.com en de muziek in de skateboard video komt van Audioblocks by storyblocks.com

140 KM Strandrace - VLOG:38Kijk mee bij de langste en zwaarste mtb mountainbike strandrace van Nederland: Hoek van Holland - Den Helder. Meer dan 1000 mountainbikers stonden er klaar voor deze lange koers over de stranden van o.a Katwijk, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en Castricum. Een mooi zonnetje zorgde voor mooie plaatjes en een korte stop op de pond van IJmuiden maakte het verhaal een stuk leuker.

Muziek in deze video via Audioblocks.
Meer info over de MTB Beachrace op Facebook.

NK Windsurf Slalom - Vlog 037Het leek er lang op de het Nederlands Kampioenschap Windsurf Slalom niet door kon gaan door het gebrek aan wind. Gelukkig stak er nog net op tijd een stevig briesje op. Er werden snel plannen gemaakt om te proberen in ieder geval 1 wedstrijd te surfen. Voor Johnny 13 betekend dit vooral opletten.

Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!