Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

NK Windsurf Slalom - VLOG 044

Het filmen van een evenement op het water zorgt altijd voor wat extra uitdagingen. Zeker als de windsurfers ver uit de kant varen. Je moet dan wel wat bedenken om ze dan toch goed in beeld te krijgen. Eén ding wat je kan doen is met de jury boot meevaren. Hoe gaaf is dat? 
Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

De Poederbaas Freeride Festival playlist

Johnny 13 met co-host Thomas van Bemmelen

Het is gedaan. De laatste video staat on-line. Ik ben super trots dat het mij toch weer is gelukt om een dagelijks verslag te maken van een sneeuw evenement. Ik moet toegeven, het was deze keer niet zo heel makkelijk. De condities waren vere van optimaal. De laatste video heb ik zelf thuis afgemaakt. Maar het was een super vet event en ik ben blij dat ik er deel van heb mogen uitmaken.

Dank je wel co-host Thomas van Bemmelen, GoPro Nederland, Salomon en natuurlijk Poederbaas.

Tot volgend jaar.
 Comments

Top 5 Skateparken

Er zijn een aantal manieren om naar skateparken te kijken. Wat is het beste DIY park, wat is het beste indoor park, wat is het beste park voor kidz.
In dit lijstje de "beste" outdoor parken die door een gemeente is neergezet. Geen entree, 24/7 beskatebaar.

5 - Silverhills in Lelystad.

Vlak naast het centrum aan de .... dreef ligt skatepark Silverhills. Bij aankomst vind je dat het park overvol is. Dat is ook zo. Maar let even op hoe de locals in het park rijden en je kan je prima vermaken. De coping van de pool is te glad door de wax van de inliners.

4 - Skatepark Amersfoort

Naast de IKEA. Dus je stuurt je vrouw de winkel in en jij gaat lekker skateboarden. Wel een skatepark van het type eind jaren 90 maar dan wel een stapje plus. Hoge quarterpipe met hip, brede miniramp, groot street gedeelte wat hoger en hoger gaat en lage curbs voor de liefhebbers. Wat wil je nog meer.

3 - the Canyon in Zutphen.

Skatepark met pool en cradle. Niet dat je er veel gebruik van maakt, maar wel leuk om even te proberen. Street gedeelte heeft als wat je wilt inclusief een dikke stairs met een rail. Voor mannen met ballen.


2 - Skatepark Purmerend.

Naast het Leegwaterbad ligt een vernieuwd skateparkje. Gewoon lekker rondrijden zonder moeilijk te hoeven doen. Niet een super uitdaging maar prima voor een laidback avond sessie met je vrienden.

1 - Skatepark Didam

Dit parkje was voor ons de verrassing van 2014. Aan de rand van de stad ligt een heel klein parkje wat zo goed in elkaar zit dat je eeuwig rond kan blijven rondrijden. De obstakels staan zo opgesteld dat je truc na truc na truc kan blijven maken.

Gelukkig zijn er nog veel meer dikke outdoor skateparken in Nederland. Ik kan niet wachten tot het (er) weer tijd is om in de auto te stappen en een nieuwe ontdekkingsreis te beginnen.
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!