Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

NK Kiteboard Freestyle 2019Het was lang de vraag of er genoeg wind zou staan voor het Nederlands Kampioenschap Freestyle Kitesurfen. Gelukkig stond de wind goed aan en konden de kitesurfers goed hun gang gaan op het water van Workum. Er werden vandaag 16 heats gekite. Wie is de beste Kitboarder van Nederland en wie mag de windvaan om zijn nek hangen
 Comments

NK Windsurf Slalom 2019

Evenement video van het Nederlands Kampioenschap Slalom Windsurfen op het strand van Almere.
 Comments

Videoproductie Cycling Zandvoort 2019De crew van Cycling Zandvoort had mij gevraagd om 24 uur lang een fiets estafette op het Circuit Zandvoort te komen filmen. Vlak voor de start begon ik met deze mega klus van 24 uur. Natuurlijk had ik de drone mee genomen omdat het toegestaan is om op het circuit te vliegen. Welk team legt de meeste kilometers af en wie wint de race voor solisten? Kijk deze video.   
 Comments

Video Verslag Family Jam Tignes

De leukste wintersport reis voor de hele familie is wel de Family Jam. Afgelopen winterseizoen mocht ik mee om elke dag een kleine dag edit te maken voor op Instagram en Facebook.

Van al die video files maakte ik ook nog een kort reisverslag van ongeveer 3 minuten.


Wil jij ook mee op Family Jam? Ga dan naar de website.
Muziek in deze video komt van Bensound
 Comments

MTB Beachrace Noordwijk 2019

Vreselijk slecht weer op het strand van Noordwijk voor de MTB Beachrace 2019. Toch stonden er meer dan 500 mountainbikers aan de start voor een zware race. Achterin een Toyota Pickup truck schoot ik deze evenement video.Video in deze video komt van Storyblocks Audio.
 Comments

Winter Drone Beelden 2019
Tijdens een evenement is er niet altijd tijd om te oefenen met de drone. Vandaag was het een mooie dag om met de drone het veld in te gaan en beelden te schieten. De oude kleuren van de herfst met wat wit van de winter. Mooie combinatie.
 Comments

UEC MTB Strandrace 2018 - Scheveningen

Meer dan 500 mountainbikers stonden er op het strand van Scheveningen voor het Europees Kampioenschap MTB Beachrace. Achterin een nieuwe Mercedes Pick Up truck volgde ik de 3 kopgroepen met daar in o.a. Roy Beukers, Frans kampioen Benoit Daeminck, Bram Imming, Richard Jansen, Bram Rood en Lars Boom. Bij de vrouwen ging de in de slotfase van de MTB strandrace tussen Pauliena Rooijakkers en Riejanne Markus. Er stond een stevige wind en af een toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit was weer een mooie race.

Johnny 13 Evenement Videografie

 Comments

NK Windsurf Slalom - VLOG:37Het leek er lang op de het Nederlands Kampioenschap Windsurf Slalom niet door kon gaan door het gebrek aan wind. Gelukkig stak er nog net op tijd een stevig briesje op. Er werden snel plannen gemaakt om te proberen in ieder geval 1 wedstrijd te surfen. Voor Johnny 13 betekend dit vooral opletten.

VLOG van Johnny 13

 Comments

GP Wielren Ploegentijdrit Dronten - Clubcompetitie 2018


Op Zaterdag 8 september stond ik bij Flevonice voor de 9e stop van de Clubcompetitie 2018 voor Amateur wielrenners. Er stond een wielren ploegentijdrit door de polder op het programma. 25 Wielrenteams stonden er klaar voor een race van 42 kilometer door de flevopolder. Welk wielrenteam heeft de snelste tijd, welk team zet als snelste 4 wielrenners over de finishlijn.

 Videografie en edit: Johnny 13
Voiceover: Daan van den Berg
Motard: Timo Smits
 Comments

3 Nations MTB Cup Zoetermeer - Dag 2Op de tweede dag van de XLC 3 Nations Mountainbike Cup in Zoetermeer stonden de mannen en vrouwen elite MTB renners aan de start. Het weer was opgeknapt en het MTB Parcours lag er mooi bij. De eerst 300 meter van het parcours gingen over de parkeerplaats van Snowworld. Dus de mountaibikers waren snel uit zicht.

Videografie door Johnny 13
Muziek in deze video komt van Audioblocks
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!