Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

Video Verslag Mountainbike Strandrace - Renesse 2019


De zwaarste Mountainbike beachrace van het MTB winter seizoen 2018 / 2019. Er stond een stevige wind op het strand van Renesse en af en toe was er een regenbui. De strandrace mountainbike renners moesten 2 volle ronden van 36 kilometer rijden op het zware Zeeuwse strand.

Kijk voor de volledige uitslag op de website van de KNWU of de MTB Beachrace.

Muziek in deze video komt van Audioblocks
 Comments

UEC MTB Strandrace 2018 - Scheveningen

Meer dan 500 mountainbikers stonden er op het strand van Scheveningen voor het Europees Kampioenschap MTB Beachrace. Achterin een nieuwe Mercedes Pick Up truck volgde ik de 3 kopgroepen met daar in o.a. Roy Beukers, Frans kampioen Benoit Daeminck, Bram Imming, Richard Jansen, Bram Rood en Lars Boom. Bij de vrouwen ging de in de slotfase van de MTB strandrace tussen Pauliena Rooijakkers en Riejanne Markus. Er stond een stevige wind en af een toe kwam de regen met bakken uit de hemel. Dit was weer een mooie race.

Johnny 13 Evenement Videografie

 Comments

140 KM Strandrace - VLOG:38


Kijk mee achter de filmschermen bij de langste en zwaarste mountainbike strandrace van Nederland: Hoek van Holland - Den Helder. Meer dan 1000 mountainbikers stonden er klaar voor deze lange koers over de standen van o.a Katwijk, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Wijk aan Zee en Castricum. Een mooi zonnetje zorgde voor mooie plaatjes en een korte stop op de pond van IJmuiden maakte het verhaal een stuk leuker.

Muziek in deze video via Audioblocks.
Meer info over de MTB Beachrace op Facebook.
 Comments

De zwaarste MTB Beachrace van Nederland - Hoek van Holland - Den HelderDe langste MTB STrandrace van Nederland (en misschien wel in de hele wereld) is de race Hoek van Holland - Den Helder. Dit jaar stonden er bijna 1000 Mountainbike strandracers op het strand van HvH voor een mooie mountainbike tocht over de stranden van Zuid en Noord Holland.

Muziek ik deze video komt van Audiobocks by storyblocks

Videografie door Johnny 13

 Comments

NK Windsurf Slalom - VLOG:37Het leek er lang op de het Nederlands Kampioenschap Windsurf Slalom niet door kon gaan door het gebrek aan wind. Gelukkig stak er nog net op tijd een stevig briesje op. Er werden snel plannen gemaakt om te proberen in ieder geval 1 wedstrijd te surfen. Voor Johnny 13 betekend dit vooral opletten.

VLOG van Johnny 13

 Comments

3 Nations MTB Cup Houffalize - Elite Man and Elite Woman

Op de tweede dag van de XLC - Love Cycling 3 Nations Cup MTB in Houffalize stonden de Elite mannen, vrouwen en Junioren aan de start. Wie is er de snelste op dit moeilijk en technisch parcours.

Deel de video, like de 3 nations cup Facebook page!
 Comments

3 Nations MTB Cup Houffalize - Masters and Amateurs

Op de eerste dag van de XLC 3 Nations Cup staan de Masters, Amateurs en de Nieuweling renners aan de start. Dit beloofd een zware strijd te worden op die moeilijke parcours.
 Comments

3 Nations Cup MTB Spaarnwoude - Dag 2

 Comments

Samenvatting - Parel van de Veluwe - Evenementvideo

Samenvatting - Parel van de Veluwe 2018 from Clubcompetitie on Vimeo.

Voor de Clubcompetitie 2018 filmde en maakte ik de edit van de Parel van de Veluwe. Deze wielerkoers werd gestart en gefinisht in Harderwijk.

Jelle Wolsink (VolkerWessels-Merckx) is winnaar geworden van de Parel van de Veluwe 2018. Samen met Wiebe Scholten (Sensa-Kanjers voor Kanjers) was hij in de finale ontsnapt uit het peloton. Jesper Rasch (WV West-Frisia) behoudt zijn leiderstruien.
 Comments

Nederlands Kampioenschap MTB Beachrace 2018Op het strand van Castricum had het MTB team van Deining strandpaviljoen een parcours van 7 Km geprepareerd voor het CST Nederlands Kampioenschap Mountainbike Beachrace. Alle grote namen waren naar Castricum gekomen om te strijden om die rood, wit, blauwe kampioenstrui!

Muziek in deze video komt van Audioblocks by Storyblocks
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!