Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

Steel Battle 2019 - IBCT409

Sean Taylor had weer een te gek idee. Zet een dikke rail setup in De Uithof Sneeuwbaan en nodig de beste snowboarders en Skiers van Nederland uit. Dat waren de ingrediënten voor de Steel Battle 2019.Muziek komt van Soundstripe
 Comments

Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder

Ongeveer 1000 mountainbikers stonden er op 27 oktober 2019 klaar aan de start van de langste en zwaarste mtb beachrace van de Nederland. De Buff Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder. In deze video zien we hoe Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Jasper Ockeloen de aanval openen op de eerste plaats.

 Comments

Amimated GIFS

via GfycatIedereen is het er wel over eens dat kijkers steeds korter naar video's kijken. Ik denk dat over een jaar of 5 animaties van een een seconde of 5 de way to go zijn. 5 Seconden om je bericht over te brengen.
 Comments

NK Surf 2019 - Finale16 Surfers uit Nederland waren naar het Moliets-et-Maâ, Frankrijk afgereisd om de finale van de Mitsubishi Motors NK Surftour 2019 te surfen. Vroeg stonden de surfers klaar aan de waterkant om snel het de zee in te gaan. Dikke golven rolden er op het strand. Wie is hier de beste surfer, wie pakt de beste golf en wie wordt Nederlands Kampioen Golfsurfen?

Dit was een mooie wedstrijd.
Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio
 Comments

Finale NK Surf Tour 2019 - Heat 1


De finale van de NK Surftour 2019 is begonnen met de eerste heat. De 16 beste surfers zijn van Nederland naar Vieux Boucau in Frankrijk gekomen om uit te bepalen wie de titel Nederlands Kampioen Surfen 2019 mee naar huis gaat nemen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

NK Kiteboard Freestyle 2019Het was lang de vraag of er genoeg wind zou staan voor het Nederlands Kampioenschap Freestyle Kitesurfen. Gelukkig stond de wind goed aan en konden de kitesurfers goed hun gang gaan op het water van Workum. Er werden vandaag 16 heats gekite. Wie is de beste Kitboarder van Nederland en wie mag de windvaan om zijn nek hangen
 Comments

NK Windsurf Slalom - VLOG 044

Het filmen van een evenement op het water zorgt altijd voor wat extra uitdagingen. Zeker als de windsurfers ver uit de kant varen. Je moet dan wel wat bedenken om ze dan toch goed in beeld te krijgen. Eén ding wat je kan doen is met de jury boot meevaren. Hoe gaaf is dat? 
Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

NK Windsurf Slalom 2019

Evenement video van het Nederlands Kampioenschap Slalom Windsurfen op het strand van Almere.
 Comments

Drone videografie op sport evenementen

Een sport evenement is een mooi onderwerp voor drone videografie. Er zijn wel een aantal lastige punten. Je moet je drone de lucht in sturen ook al is het weer niet zo mooi. Bij een aantal sport evenementen is "slecht drone weer" zelf noodzakelijk. Een NK windsurfen kan je niet organiseren als er geen wind staat. Maar met teveel wind kan je niet vliegen met een drone. Gelukkig lukt het altijd om wel een oplossing te vinden en probeer ik altijd wel wat drone beelden in de video op te nemen.


 Comments

How Much Does It Cost You To Work | Leonard Skinner | TEDxBallyroanLibraryJe staat er eigenlijk niet zo bij stil maar waar werk je eigenlijk voor? Als je elke dag braaf naar je werk gaat en je betaald elke maand braaf je kosten voor huis, water, gas en stroom dan lijkt er niets aan de hand. Als je er goed over na denkt dan verkoop je jouw tijd op deze wereld om te mogen wonen op een bepaalde plek. Maar als je werkt, dan woon je niet en hoe kom jij op je werk?

Leonard Skinner dacht daar eens goed over na en zette alles eens goed op een rijtje.
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!