Johnny 13 Media

Jouw video vandaag online!

360 VR van de Zaanse Schans

 Comments

Lessen op video zodat de leerling thuis de stof kan volgen.

HULP NODIG BIJ HET OPNEMEN VAN SCHOOLLESSEN EN HET SNEL ONLINE ZETTEN VAN LES VIDEO'S?

Door de corona crisis zitten bijna alle leerlingen thuis. Er wordt veel gesproken over online lesmateriaal. Één van de tools daarbij is online video.

Johnny 13 is gespecialiseerd in het maken van on-line video's die snel online geplaatst kunnen worden. Video's worden 's morgens opgenomen en dezelfde dag nog on-line gepubliceerd. Daar op de kanalen waar de leerlingen al bekend mee zijn. YouTube, Facebook en Instagram.

Liever een live stream waarbij leerlingen direct kunnen reageren. Ook daarmee kan Johnny 13 helpen. In notime staat er een livestream op YouTube waarbij de leerlingen op hun eigen computer of smartphone inloggen en meekijken. Vragen kunnen in de chat gesteld worden en de docent kan direct in de video antwoorden.

Meer info? Stuur een mailtje naar  johnny13.nl
 Comments

VillaVibes Vondelparkloop 2020 - aftermovie

Voor alles is er een eerste keer. Dit is de eerste hardloop video die ik ooit heb gemaakt. Villa Vibes had mij uitgenodigd om te komen filmen op de Vondelparkloop 2020. Deelnemers konden 3, 6 of 10 km hardlopen door het park.


 Comments

Mountainbike Strandrace Scheveningen 2019


MTB Strandrace over het strand van Scheveningen. Gestart werd er op de boulevard voor het Kurhaus om vervolgens richting de haven te racen. De mountainbikes hadden vervolgens een rit van 10 kilometer voor de boeg. In Katwijk was er een zeer technisch gedeelte waarna de mountainbikers weer terug moesten rijden naar Scheveningen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

Mountainbike Beach Battle powered by Subaru

De Subaru BeachBattle 2019 op het strand van Wijk aan Zee. De start is op de stadweide in het dorp om vervolgens 5 ronden over het strand te rijden. Natuurlijk wordt er ook een rondje over de Noordpier gefietst.
De besten Mountainbikers stonden er aan de start van deze Mountainbike Battle.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

Steel Battle 2019 - IBCT409Sean Taylor had weer een te gek idee. Zet een dikke rail setup in De Uithof Sneeuwbaan en nodig de beste snowboarders en Skiers van Nederland uit. Dat waren de ingrediënten voor de Steel Battle 2019.

Muziek komt van Soundstripe
 Comments

Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder

Ongeveer 1000 mountainbikers stonden er op 27 oktober 2019 klaar aan de start van de langste en zwaarste mtb beachrace van de Nederland. De Buff Mountainbike Beachrace Hoek van Holland - Den Helder. In deze video zien we hoe Coen Vermeltfoort, Ivar Slik en Jasper Ockeloen de aanval openen op de eerste plaats.

 Comments

Amimated GIFS

via GfycatIedereen is het er wel over eens dat kijkers steeds korter naar video's kijken. Ik denk dat over een jaar of 5 animaties van een een seconde of 5 de way to go zijn. 5 Seconden om je bericht over te brengen.
 Comments

NK Surf 2019 - Finale16 Surfers uit Nederland waren naar het Moliets-et-Maâ, Frankrijk afgereisd om de finale van de Mitsubishi Motors NK Surftour 2019 te surfen. Vroeg stonden de surfers klaar aan de waterkant om snel het de zee in te gaan. Dikke golven rolden er op het strand. Wie is hier de beste surfer, wie pakt de beste golf en wie wordt Nederlands Kampioen Golfsurfen?

Dit was een mooie wedstrijd.
Muziek in deze video komt van Storyblocks Audio
 Comments

Finale NK Surf Tour 2019 - Heat 1


De finale van de NK Surftour 2019 is begonnen met de eerste heat. De 16 beste surfers zijn van Nederland naar Vieux Boucau in Frankrijk gekomen om uit te bepalen wie de titel Nederlands Kampioen Surfen 2019 mee naar huis gaat nemen.

Muziek in deze video komt van Soundstripe.
 Comments

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!