JOHNNY DERT13N - Host van de iboardcast video podcast, Videograaf en Camera Journalist. Elke week is hij op pad om de leukste, coolste, dikste actiesports events te filmen. Naast zijn video podcast filmt hij voor Zoomin.tv of maakt hij video's in opdracht.

Johnny begon zijn werk als videograaf in het eerste indoor skatepark van Nederland 3rd Floor, Amsterdam. Voor de website maakte hij korte video die hij door middel van email aan geïnteresseerden toe mailde. Dit was nog voor dat breedband internet een gemeen goed was. In 2005 is hij gestart met zijn video podcast iSkateboard die hij nog steeds maakt.


Dagedits en Eventvideo

We weten allemaal dat een verslag op sociale media heel veel impact kan hebben en geen geen enkel event meer zonder kan. Nu is het vandaag de dag een fluitje van een cent om met een mobiele telefoon een aantal foto's te maken en deze te posten. Een korte videoclip van maximaal 15 seconden lukt ook nog wel. Maar een complete wedstrijd filmen van start, race, finish en prijsuitreiking dat is voor een organisatie een hele opgave. Vervolgens duurt het nog dagen, of zelfs weken, voordat er een event-video online staat. De deelnemers hebben er dan alweer 3 wedstrijden op zitten en kijken alleen nog maar de wedstrijd van komend weekend.

Jammer want veel deelnemers willen graag aan familie en vrienden laten zie hoe mooi / zwaar / nat hun race was. Dat willen ze niet volgende week, dat willen ze meteen!!


Binnen 5 uur een video online

Door Johnny's jaren lange ervaring bij het maken van dag edits lukt het hem om binnen 5 uur na de prijsuitreiking een dag edit online te zetten. Dus op het moment dat de deelnemers klaar zijn met hun avondeten en met laptop of tablet op de bank ploffen staat er een video op hun te wachten. Klaar om nog even na te genieten van een mooie wedstrijd.

Zijn jullie op zoek naar iemand die snel een dagedit of een eventvideo van jullie event kan maken. Neem dan contact op met Johnny Dertien. Voordat je het weet hebben jullie een video op YouTube, Facebook of Instagram staan.

Bekijk eens wat video's en lees de recommendations.
"John uses his deep knowledge of video imaging to embrace action sports in a way it might make you think. " How have I not though about it before? "I shall not hesitate in hiring his company again. Excellent work!"

Flavio Badenes - Owner at Concrete Surfer Skateboards"Na meerdere seizoenen met John te hebben samengewerkt als sponsor van iBoardcast hoefde hij mij niet meer te overtuigen van de kwaliteit van zijn werk. In de sportbranche draait alles om gevoel en beleving en John is als geen ander in staat om dit op de juiste manier over te brengen op video. Daarnaast, zeker niet onbelangrijk, is hij al menig maal mijn "reddende engel" geweest als het ging om spoedklussen. Hij weet binnen korte tijd met relatief weinig input het juiste te realiseren. Als dat geen topsport is……."

Kelly van der Geest - Marketing en PR manager - Amer Sports NL
"Hardest working man in showbizz!"

Alex Schuttert - Exventure - via Facebook"Ik wilde heel graag een mooie Intro Video op onze website over ons product. Ik dacht "wie"kan ik nu vragen?" Ik kende J13 van velen evenementen waar we kwamen voor de wedstrijden en dacht "dit is de aangewezen persoon" Hier had ik geen spijt van, hij is met ons op pad gegaan om ons te volgen. Wat een prachtig resultaat is het geworden. Ik zeg: "als je een samenvatting nodig hebt voor uw evenement of bedrijf". J13 is de aangewezen persoon.Super bedankt voor de fijne en soepele samenwerking en het prachtige resultaat."

Rita Peperkamp - Eigenaar ByMP Headwear

—-

"John had mij gevraagd een intro te geven voor de video coverage tijdens het Snowfest in Laax. Dit was mijn eerste ervaring voor de camera. Dankzij zijn goede coaching, en samenstelling van de video, hebben velen kijkers dit als prettig materiaal beschouwd. Buiten het zijn van een goede cameraman en video-editor beschikt John over prettige coachingsvaardigheden."

Erik Daalder - Industry Trainer Consultant