Weer omhoog lopen - MTB Benelux Cup 5 - Vlog #030

Voor de vijfde stop van de MTB Benelux Cup waren wij naar Kluisbergen gereden. Een vijf kilometer lang mountainbike parcours rond de Kluisberg. Normaal kan ik als filmer tussendoor steken en zo al mijn shots maken. Deze keer liep het iets anders. Kijk mee!
Comments

Barst maar!

Buts op Moto G5+


  Één van de voordelen van een SIM only abonnement is dat je niet 2 jaar vast zit aan die iPhone of Samsung Note. Ikzelf ben een fan van de MOTO G series. Niet te duur zodat ik elk jaar een nieuwe smartphone mag kopen van mijzelf. Zo stond ik een aantal weken geleden in de MM (MannenMarkt) om eindelijk die nieuwe G5 te kopen. De plus versie want voor het tikken van stukjes is het wel lekker om wat extra ruimte te hebben. Er was keuze uit 2 kleuren: zwart en goud. Goud is het nieuwe wit... Goud dus. Hoesje er bij. Happy de Peppy.

  Binnen een uur draaide de telefoon op volle kracht, klaar voor een fijne samenwerking.

  Twee dagen in mijn nieuwe relatie gebeurde het. Ik liep de voordeur uit, nog snel iets checken en daar vloog ze, like a G6.... En dan staat de tijd stil. Alle scenario's gaan door je gedachten en als in slowmotion valt je Smartphone op de grond. Met een bevend hart pakt je je liefje op. Als het scherm maar niet..... Nee gelukkig, alleen een dikke buts aan de bovenkant. 

  De eerste kras is altijd de ergste. Daarna maakt een krasje meer of minder niet meer uit. Maar er is meer met krassen op je telefoon. Die krassen maken het jouw telefoon. Die krassen maken jouw telefoon uniek. Een telefoon met wat wear and tear, nice! 

  Het is net als littekens op je lichaam. Des te ouder we worden des te minder fraai wordt het allemaal. Maar het maakt je wel wie je bent en wat je hebt meegemaakt. Je kan er een hekel aan hebben, je kan het ook waarderen. Dus kijk even naar die barst op je scherm, glimlach en denk: ja dat is mijn barst!
Comments

Mountainbike Benelux Cup - Kluisbergen

De 5e stop van de Ssangyong MTB Benelux Cup was in Kluisbergen België. Alle wedstrijden waren op 1 dag. Flink veel actie dus! Kijk mee naar de beelden.
Voor alle uitslagen ga je naar de MTB Benelux Cup Facebook Pagina.
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Houffalize dag 2Op de tweede dag van de MTB Benelux Cup was het o.a. tijd voor de Elite heren en dames om zich te melden bij de start. Zouden zij minder moeite hebben met dit zware parcours?
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Houffalize dag 1De vierde stop van de SsangYoung MTB Benelux Cup in #Houffalize België. De renners troffen vandaag een technisch parcours in wel één van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen.Aan de start stonden de amateurs en de masters om uit te maken wie er het snelste.... en het slimste dit parcours kon bedwingen.
Comments

NK Windsurf Salom 2017 - Finals ScheveningenDe finale van het NK Windsurf Slalom 2017 op het strand van Scheveningen.
Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus

Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

NK Windsurf Slalom 2017 - Lelystad
NK Windsurf Slalom 2017 - LELYSTAD

Interviews met Jordy Vonk, Esther de Geus en Dorian van Rijselberge

Muziek van http://www.audioblocks.com
XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Eupen Belgie Dag 2Op de tweede dag van de moutianbike wedstrijd in Eupen Belgie was het tijd voor de debutanten, de junioren en de Elite rijders om te starten en te kijken wie de snelste mountaibiker van de dag was.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.comXIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Eupen Belgie Dag 1

Het MTB Benelux Cup circus was aangekomen in het Belgische Eupen. Op de heuvel midden in de stad lag een uitdagend Mountainbike Parcours klaar voor de MTB riders uit de verschillende Europese landen. Vandaag stonden de jeugd, amateur en masters rijders aan de start.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments

Mountain Bike Benelux Cup - Nieuwkuijk Nederland - Dag 2

Op de tweede dag van de moutianbike wedstrijd in Eupen Belgie was het tijd voor de debutanten, de junioren en de Elite rijders om te starten en te kijken wie de snelste mountaibiker van de dag was.Meer informatie http://www.mtbbeneluxcup.com/Muziek van http://www.audioblocks.com

XIII Video Productie voor Exventure Sports & Events
Comments
Nog meer video's....